Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 16/2: Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 16/2: Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο
TV24 16.02.2021 09:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου, καθώς η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο.

Ήλιος, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 –

Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο και αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του… Ο Άγγελος δείχνει καθαρά στη Λήδα τη διάθεσή του να είναι μαζί, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Η Εύα εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη με τη σκέψη του εξαφανισμένου Μάρκου. Ο Μάνος, μετά την άδοξη απόπειρα αυτοκτονίας του, ζητά απ’ την Νέλλη και τον Ντίνο να τον συγχωρήσουν για ό,τι κακό τους έχει προκαλέσει.

Ο Δήμος και η Σοφία αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια του Χρήστου, αφού δεν εμπιστεύονται τον νέο συνέταιρο του μαγαζιού του. Όλοι είναι πολύ αναστατωμένοι και βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη, αφού η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέλος της και οι ελπίδες τους για τη σωτηρία του σβήνουν. Δείτε εδώ στο μεταξύ και ένα συγκλονιστικό spoiler για τον Φίλιππο!

Ήλιος 16/2

Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλίκη βρίσκει τη μητέρα της

Στον Ήλιο, Αλίκη παίρνει την απόφαση να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς. Αρχίζει να τους ψάχνει με τη βοήθεια του Δημήτρη. Τελικά οι έρευνές τους έχουν αποτέλεσμα καθώς εμφανίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Αλίκης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Αλίκη έχει την ανάγκη να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ηξερε ότι είναι υιοθετημένη αρκετά νωρίς. Μεγάλωσε με αγάπη αλλά πάντα ένιωθε ένα κενό μέσα της. Είχε σκεφτεί και στο παρελθόν να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, αλλά τώρα είναι πιο ώριμες οι συνθήκες και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη και κάνει κινήσεις ώστε να τους ανακαλύψει.

«Θέλω να τους βρω. Θέλω να τους ρωτήσω γιατί με άφησαν. Να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», λέει στον Δημήτρη. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ενα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

Ήλιος Αλίκη

Και πράγματι, οι έρευνες τους οδηγούν σε μια γυναίκα που ονομάζεται Ιωάννα Λογιάδη. «Λες να είναι αυτή;», αναρωτιέται η Αλίκη. Με τη βοήθεια του Δημήτρη, θα βρει τα ίχνη της. «Μπορεί και να τη βρήκα», σχεδόν μονολογεί συγκινημένη και κάπως φοβισμένη. Επιθυμεί όσο τίποτα να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει επιτέλους για το παρελθόν της και τους λόγους που την εγκατέλειψε.

Η Αλίκη διστάζει να πλησιάσει τη γυναίκα που πιστεύει πως είναι η βιολογική της μητέρα. «Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να το κάνω», εκμυστηρεύεται στον Δημήτρη, ο οποίος θα βοηθήσει και τον Φίλιππο να παγιδεύσει τη Διώνη.

«Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Καλύτερα να βρεις τις απαντήσεις που σε βασανίζουν τόσα χρόνια και να την απορρίψεις, παρά να ζεις πάντα σε μια αμφιβολία», της απαντάει και τη βοηθάει να πάρει την απόφαση. Και πράγματι, οι δύο γυναίκες επικοινωνούν.

Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη από τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της. Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας. «Πρέπει να κάνεις τεστ DNA για να είσαι σίγουρη. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς απλά στη μαρτυρία μιας ξένης που εμφανίστηκε από το πουθενά και λέει πως είναι η μητέρα σου», της τονίζουν.

Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενό της για να γίνει το τεστ. Τα αποτελέσματα δεν αργούν να βγουν και η Αλίκη, με τη συμπαράσταση του Δημήτρη, ανοίγει τον φάκελο και μαθαίνει την αλήθεια για την Ιωάννα...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλίκη ζει σε καθεστώς τρόμου

Ήλιος - αποκλειστικό: Η Αλίκη ορκίζεται να σκοτώσει τον Μάρκο

Share