Battle of the Couples: Ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια - «Ο άλλος γελούσε ρε θα τον...»

Εντάσεις με το καλημέρα σας!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples: Ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια - «Ο άλλος γελούσε ρε θα τον...»

Το πολυσυζητημένο ριάλιτι Battle of the Couples ξεκίνησε, με τα πρώτα.. μπινελίκια και τις εντάσεις να κάνουν φυσικά την εμφάνιση τους μέσα από τα πρώτα λεπτά!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος καλωσόρισε ανά τετράδες τα 12 ζευγάρια, τα οποία φυσικά δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το ένα το άλλο, όσο γινόταν η γνωριμία μεταξύ τους.

Μάλιστα, ο μποξέρ της παρέας φαίνεται να γελάει με αρκετά ζευγάρια, με τον Ριχάρδο να δείχνει έντονα την ενόχληση του! Στο μεταξύ, δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από την βίλλα!

 Battle of the Couples εντάσεις και βρισιές

Το ζευγάρι που εκνευρίστηκε ήταν ο Άντζελα και Ριχάρδος

Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να νικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Η Άντζελα και ο Ριχάρδος ένοιωσαν μοιραία έλξη ο ένας για τον άλλο από το πρώτο κιόλας ραντεβού στο Λευκό Πύργο, πριν 3 χρόνια. Παρόλο που όπως παραδέχονται οι συνθήκες τότε δεν ήταν ιδανικές.

Με όνειρο να γίνει παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, ο Ριχάρδος βρήκε τη μούσα του στο πρόσωπο της Άντζελας που είναι personal trainer. Και μπορεί να της έχει μεγάλη αδυναμία και να μην της χαλάει χατίρι, ωστόσο φαίνεται ότι ο Ριχάρδος έχει το πάνω χέρι στις επιλογές του ζευγαριού: από το τι θα φορέσει η Άντζελα μέχρι το που θα πάνε για διασκέδαση, ακόμη και για τις επαγγελματικές τους επιλογές. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.

Όμως αγαπιούνται με πάθος κι έχουν σκοπό να βγουν νικητές από το Battle of the Couples ώστε με τα χρήματα που θα κερδίσουν να ανοίξουν μία μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα με την υπογραφή του Ριχάρδου και ένα χώρο όπου η Άντζελα θα διδάσκει πιλάτες. Έτσι δεν θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη.