Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Έτοιμος να εκραγεί ο Άκης - Απειλεί και βρίζει Αιμίλιο και Ελισάβετ

Όσα θα δούμε σήμερα στον ΣΚΑΙ

8 Λέξεις: Έτοιμος να εκραγεί ο Άκης - Απειλεί και βρίζει Αιμίλιο και Ελισάβετ
TV24 03.03.2021 09:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις θα δούμε τον Άκη πιο έξαλλο από ποτέ να είναι έτοιμος να εκραγεί, αφού είδε τον Αιμίλιο και την Ελισάβετ να φιλιούνται.

Θα ξεκινήσει λοιπόν να τους βρίζει και να τους απειλεί, ενώ θέλει να απολύσει από το κανάλι τον Αιμίλιο.

Όσα θα δούμε απόψε στις 8 Λέξεις

03/03/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 177

Ο Οδυσσέας, με τη βοήθεια του γιατρού του στη Γενεύη, κάνει τις ασκήσεις για την επανεκπαίδευση των ματιών του και ελπίζει ότι όλα θα πάνε καλά κι ότι θα αρχίσει να βλέπει και πάλι κανονικά. Δίπλα του σ’ αυτή την προσπάθεια, είναι πάντα η Έρση και ο Μάρκος.

Ο Άκης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα, ότι το θέμα δεν κλείνει εδώ και θα υπάρξουν συνέπειες.

8 Λέξεις Άκης Αιμίλιος Ελισάβετ

Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Άκης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα. Ο Σπύρος θα περάσει μερικές βαρετές ώρες με την Αλκμήνη όταν θα πάνε για φαγητό και αυτή θα αρχίσει να του μιλάει ασταμάτητα για τους δείκτες του χρηματιστήριου.

Ο Έκτορας και η Αλίκη παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν - χωρίζουν ακόμη 4 ζευγάρια, ενώ η Αντριάνα, στο σπίτι των Μαρόγλου, εξακολουθεί, με τις περιγραφές για τα ερωτικά της, να φέρνει σε απίστευτα δύσκολη θέση τον Μιλτιάδη. Ο Άκης παίρνει την απόφαση να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του Διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Αιμίλιος και Ελισάβετ χωρίζουν λόγω του Άκη στις 8 Λέξεις

Ο Αρώνης, μετά την ανακάλυψη της ερωτικής σχέσης του Αιμίλιου με την Ελισάβετ, είναι πιο έξαλλος από ποτέ, αφού έχει πάρει το θέμα πολύ προσωπικά. Τους βρίζει πολύ άγρια, απειλώντας τους παράλληλα: «Αυτά που ακούσατε είναι λίγα, το θέμα δεν κλείνει εδώ και να ξέρετε ότι θα υπάρξουν συνέπειες». Ο Αιμίλιος τρομοκρατείται, ενώ η Ελισάβετ ποντάρει στην αδυναμία που της έχει ο Ακης και αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία πιο ψύχραιμα.

Ο Ακης αποφασίζει να διώξει τον Αιμίλιο από τη θέση του διευθυντή του καναλιού, όμως η αντίδραση της Ελισάβετ, όταν το πληροφορηθεί, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Ακης προσπαθεί να τρίξει τα δόντια στην Ελισάβετ, αλλά εκείνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν του αφήνει περιθώρια και του ξεκαθαρίζει: «Μπορεί να είσαι θείος μου και εργοδότης μου, όμως κουμάντο στα προσωπικά μου κάνω μόνο εγώ και δεν σου επιτρέπω να μπλέκεσαι», του λέει αυστηρά.

Ο Αιμίλιος αδειάζει την Ελισάβετ και της ανακοινώνει πως τελειώσανε οριστικά: «Ελισάβετ, τέλος. Χωρίζουμε πριν είναι αργά και για τους δυο μας», της ξεκαθαρίζει και η κοπέλα για μια ακόμα φορά καταρρέει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας με διαφορά: "Τσάκισε" σε νούμερα τηλεθέασης 8 Λέξεις και Φαμίλια

8 Λέξεις: Ο Άκης αρχίζει να υποψιάζεται την Ελισάβετ και τον Αιμίλιο

Share