Έλα στη θέση μου 15/3: Η Κέντρα πιάνει τον Αχιλλέα μαζί με την Ρενάτα

Πώς θα αντιδράσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου 15/3: Η Κέντρα πιάνει τον Αχιλλέα μαζί με την Ρενάτα

Καταιγιστικές θα είναι οι σημερινές 15/3 εξελίξεις στην αγαπημένη και τόσων χρόνων σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου!

Έλα στη θέση μου - Επεισόδιο Δευτέρας 15/3

Η σοκαρισμένη Ρενάτα βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Αχιλλέα που είναι αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά. Ο Μάρκος προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και καταλήγει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι της Φαίης. Η Ισμήνη ζητάει από τον Αχιλλέα να μην πιέσει τη Ρενάτα να πουλήσει τις μετοχές της, την ώρα που ο Βλάσης αποφασίζει να «παρασύρει» τη Φαίη να πάνε μαζί στην τράπεζα που κρύβει τα λεφτά του. Πώς θα αντιδράσει η Κέντρα όταν βρει τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα μαζί; Θα πέσει η Φαίη στην παγίδα του Βλάση;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Πρόωρο τέλος για νέο πρόγραμμα του ALPHA

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε το Battle of The Couples ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το νέο ριάλιτι του ALPHA, βρίσκεται πολύ κοντά στο να σημειώσει ένα πρόωρο τέλος, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που καταγράφει.

Ήδη από την πρώτη μέρα το Battle of The Couples δεν έκανε καλά ποσοστά και στη συνέχεια, ακολούθησαν μόνο μονοψήφια. Έτσι το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει και βασικά να μειώσει τις μέρες προβολής του παιχνιδιού.

Battle of The Couples κόψιμο

Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο ο Αλέξης Μίχας ξεκαθάρισε πως ο ALPHA έχει πάρει τις αποφάσεις του, έχει μειώσει τα επεισόδια και έτσι θα προβληθούν μόλις 26.

«Υπάρχουν οριστικές αποφάσεις στον Alpha. Ήταν αντικείμενο συσκέψεων όλες τις προηγούμενες ημέρες και το πρόγραμμα δεν ικανοποίησε, ούτε αισθητικά, ούτε από άποψη τηλεθέασης. Το τελευταίο γύρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Η αρχική έγκριση ήταν για 80 επεισόδια, έπεσαν στα 50 και τελικά θα δούμε 26 επεισόδια».