8 Λεξεις: Ο Φρίξος κάνει πρόταση γάμου στην Έλλη

Ανατρεπτικό το σημερινό 17/3 επεισόδιο στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λεξεις: Ο Φρίξος κάνει πρόταση γάμου στην Έλλη

Στο αποψινό 17/3 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, θα παρακολουθήσουμε τον Φρίξο να κάνει πρόταση γάμου στην Έλλη, μετά την ανακοίνωση της πως είναι έγκυος στο παιδί του.

Όσα θα δούμε στις 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 185 - 17/3

Έκπληκτη η Έλλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ενώ και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Έλλη. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

8 Λέξεις (15-18/3)

Ο Οδυσσέας πηγαίνει βόλτα τη Νόνα και κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Παλαιοκαστρίτσα, όπου η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας θα έρθει αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους. Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο.

Η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά.

Από την άλλη ο Άκης παίρνει την απόφαση να πάρει το παιδί τους από την Σμαράγδα, δείχνοντας της για ακόμη μια φορά το σκληρό πρόσωπο του.

Έλλη και Φρίξος παντρεύονται

Ο Φρίξος, μετά από πολύ κόπο, πείθει τελικά την Ελλη για τη μεταμέλειά του και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Στο μεταξύ η Ελλη, χαρούμενη με όλη αυτή την εξέλιξη, ανακοινώνει και κάτι ακόμα πολύ πιο σημαντικό στον Φρίξο: «Καλά, δεν θα το πιστέψεις. Αγάπη μου, έγινε θαύμα. Είμαι έγκυος. Περιμένουμε παιδάκι. Μπορείς να κάνεις παιδιά, είδες;», του λέει.

Ο Φρίξος όμως, που της έχει πει ψέματα στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδία, αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Εκπληκτη λοιπόν η Ελλη ακούει από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Ποιο θαύμα; Μια χαρά μπορώ να κάνω παιδιά. Ετσι το είπα τότε. Στην απελπισία μου για να σε κάνω να σταματήσεις να θέλεις να παντρευτούμε», απολογείται.

8 Λέξει ΣΚΑΙ εξελίξεις 16/3

Η Ελλη φυσικά τον συγχωρεί και η συνέχεια θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για την Ελλη. Ο Φρίξος, με όλες τις τυπικότητες, της ζητάει να παντρευτούν: «Τώρα σου κάνω και επίσημα και ολόσωστα πρόταση γάμου. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει.

Η Ελλη δέχεται και το ζευγάρι αρχίζει να κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες καθώς η εγκυμοσύνη της Ελλης δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα τα ανακοινώνουν και στην Ιφιγένεια με τον Σπύρο που αποφασίζουν να είναι οι κουμπάροι τους.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.