Η Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου η πρώτη μονομάχος

Έδειξε τον εκνευρισμό της προς την επιλογή του Θανάση Πάτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου η πρώτη μονομάχος

Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Θανάσης Πάτρας, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας, όρισε την πρώτη μονομάχο.

Ο Σάκης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου ο αρχηγός να ανακοινώσει μπροστά σε όλους ποιον θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Θανάσης έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των δύο υπηρετών, της Μαρίας Σπυροπούλου και του Ερωτόκριτου, με τον ίδιο τελικά να διαλέγει την πρώτη, με την πρόφαση της αλληλεπίδρασης με τους άλλους παίκτες.

Η Μαρία ωστόσο δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της και να αρνείται το σχόλιο του Θανάση, με την ίδια να υποστηρίξει πως δεν υφίσταται αυτό μιας και την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες την όρισαν υποψήφια για την αρχηγεία.

Η Φάρμα η Μαρία Σπυροπούλου η πρώτη μονομάχος

Μπήκε στη Φάρμα η Φαίη Σκορδά - Ανέβηκε σε κάρο και έκανε μία από τις δοκιμασίες

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε εκτός Πρωινού μιας και μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε επισκεφθεί τη Φάρμα, όπου συνάντησε τους παίκτες και δοκιμάστηκε σε ένα από τα αγωνίσματα που θα κάνουν οι παίκτες.

Η παρουσιάστρια μίλησε για λίγο με τους παίκτες οι οποίοι της έκαναν πλάκα ενώ την ρώταγαν αν έχει φέρει το σακίδιο για να μπει στη Φάρμα. Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πήγε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στον χώρο όπου γίνονται τα αγωνίσματα και δοκίμασε κι εκείνη τις δυνατότητές της σε ένα κάρο.