Masterchef 5: Οργισμένοι οι τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη - «Ο ορισμός της αγένειας»

Τον κατηγόρησαν για αλαζονεία και έπαρση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Οργισμένοι οι τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη - «Ο ορισμός της αγένειας»

Οργισμένοι φαίνεται να είναι οι χρήστες του Twitter με τον guest chef Γιώργος Βενιέρης στο Masterchef, ο οποίος σίγουρα δεν έγινε καθόλου αγαπητός από το κοινό.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Ιωάννης, Ανούς και Λία κλήθηκαν να αντιγράψουν το ασιατικό πιάτο του, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε να είναι αρκετά αγενής.

Οι χρήστες συγκεκριμένα θεώρησαν πως έχει έπαρση και είναι αρκετά αλαζονικός, ενώ τον συνέκριναν με τον προηγούμενο guest, τον Αντώνη Δρακουλαράκο.

Δείτε παρακάτω μερικά πετυχημένα tweets

Masterchef 5 οργισμένοι οι τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη twitter

Masterchef 5 οργισμένοι οι τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef

Masterchef 5 τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη

Masterchef 5 οργισμένοι οι τουιτεράδες με τον καλεσμένο chef Γιώργο Βενιέρη

Λίγα λόγια για τον σεφ Γιώργο Βενιέρη

Ο Γιώργο Βενιέρη έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στη γαστρονομία.

Πρωτεργάτης στην δημιουργία της νέας ελληνικής κουζίνας (Electra restaurant 2006-2012), γαλλική μαγειρική παιδεία (Σπονδή, Beau Brummel, Vardis) και πιστός Κυκλαδίτης με καταγωγή από την Φολέγανδρο.

Παράλληλα είναι από τους πρώτους δημιουργούς του street food κινήματος με την καντίνα του στο Χαλάνδρι (Mr. Pug’s Canteen) ενώ άνοιξε και το Mr. Pug στο Σύνταγμα.

Ως φανατικός λάτρης των εστιατορίων και τεχνοκράτης έχει την δικιά του εταιρεία (Smiling Dog–Hotel & Restaurant Consulting) τα τελευταία δέκα χρόνια, με εξαιρετικό portfolio και ηχηρές συνεργασίες.

«Πάσχω από «γαστρονομική κατάθλιψη», δεν ικανοποιούμαι πλέον με τίποτα, παρόλο που τρώω τα πάντα, δεν σνομπάρω. Θα φάω το τελειωμένο «βρόμικο» από επαγγελματική διαστροφή, τρώω πολλή σαβούρα. Μπορεί να φάω στην Μπανγκόκ αποξηραμένο ποντίκι και καλαμάρι στον ήλιο, αλλά με την ίδια ευκολία θα φάω και σ’ ένα τριάστερο εστιατόριο στο Παρίσι, αντιλαμβανόμενος αυτό που γίνεται» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη του.