Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 - trailer 19/4: 3 παίκτες απόψε πάνε στον τάκο

Ποιοι θα έχουν τα πιο αδύναμα πιάτα;

MasterChef 5 - trailer 19/4: 3 παίκτες απόψε πάνε στον τάκο
TV24 19.04.2021 11:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απόψε 19/4 στο MasterChef 5, ένας θα αναδειχθεί νικητής της δοκιμασίας και τρεις θα βγουν στον «τάκο». Μετά τις επιστροφές παικτών που είχαν αποχωρήσει τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Οι top 12 έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις και περιπέτειες! Πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα μετά τις επιστροφές και ποιοι θα έχουν τη μεγαλύτερη αντοχή σε αυτόν τον μαγειρικό μαραθώνιο;

Οι παίκτες που έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στη διεκδίκηση του επάθλου και του τίτλου είναι η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Ιωάννης, ο Νίκος και ο Αλέξανδρος και να θυμίσουμε ότι πλέον στον διαγωνισμό είναι οι εξής 12 επίδοξοι MasterChefs 5: Αλέξανδρος, Ανούς Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος και Τζιοβάνι. Απόψε, ένας θα αναδειχθεί νικητής της δοκιμασίας και τρεις θα βγουν στον «τάκο».

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Έρχονται κι άλλες ανατροπές στο MasterChef 5

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι και ενώ ήδη οι δοκιμασίες είχαν δυσκολέψει πολύ, συζητούσαν έντονα, για τις επιστροφές παλιών παικτών που γίνονται παραδοσιακά σε κάθε κύκλο του διαγωνισμού. Και δεν είχαν άδικο.

Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε 10 παίκτες να μπαίνουν ξανά στη κουζίνα ίου «MasterChef» και να μαγειρεύουν με όλη τους την ψυχή, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι και στο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και τα κατάφεραν γεμίζοντας με περισσότερο άγχος τους 8 παίκτες που είχαν μείνει, για το τι θα ακολουθήσει...

Masterchef 5 αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Και αν νομίζετε πως οι ανατροπές τελείωσαν με- -την άφιξη των παλιών παικτών, πλανάσθε. Η επόμενη μέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και σκληρή για τους παίκτες. Οι διαδικασίες θα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την παραγωγή του διαγωνισμού, οι απαιτήσεις θα αυξηθούν θεαματικά κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη παραμονή των παικτών στο πρότζεκτ μαγειρικής.

Το άγχος και το στρες των επίδοξων σεφ, εννοείται πως θα δημιουργήσει νέες εντάσεις στις παρέες του σπιτιού, ειδικά σε εκείνους της αρχικής 8άδας καθώς είναι κουρασμένοι, περισσότερο απ όλους, γράφει το TV24.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Μητρόπουλος: "Ο Διονύσης έχει κάνει αρκετές κωλοτούμπες στο παιχνίδι"

MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη μετά την αποχώρηση του

Share