Γνωστή Tik Toker στο Game of Chefs - Ο πατέρας της εισέβαλε στο πλατό και.. τους κέρασε όλους ρακές

Εντυπωσίασε όμως τους κριτές;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γνωστή Tik Toker στο Game of Chefs - Ο πατέρας της εισέβαλε στο πλατό και.. τους κέρασε όλους ρακές

Μια από τις διαγωνιζόμενες που είδαμε στο αποψινό (17/9) επεισόδιο του Game of Chefs ήταν η γνωστή Tik Toker Ρένα Λουλουδάκη.

H νεαρή σεφ είναι 29 ετών, κατάγεται από την Κρήτη, είναι μαμά δύο παιδιών έχει 127.000 followers στο Tik Tok. Η ίδια ετοίμασε για τους τρεις κριτές, Άγγελο Λάντο, Άνταμ Κοντοβά και Βασίλη Μουρατίδη, γεμιστούς κολοκυθοανθούς με mix τυριών και φέτα.

Πριν ανακοινώσουν οι κριτές το αποτέλεσμα, ο πατέρας της εισέβαλε και τους κέρασε ρακές! Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Πριν λίγες μέρες, στο μεταξύ, ράγισε καρδιές» με την ιστορία της.

Η audition της Tik Toker Ρένας Λουλουδάκη

Συγκίνησε η ιστορία του παίκτη για την δολοφονία του πατέρα του

Λίγες μέρες μετά την ιστορία της παίκτριας που ήρθε από τη Συρία, μία νέα ιστορία συγκλόνισε τους κριτές του Game of Chefs, μιας και ένας παίκτης μίλησε για τη δολοφονία του πατέρα του.

Μέσα από αυτή την ιστορία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε τη μαγειρική και συγκίνησε με τα λόγια του.

«Δεν το επέλεξα, με επέλεξε. Συνέβη ένα τραγικό δυστύχημα σε μια ληστεία και χάσαμε τον πατέρα μου. Έγινε το 2009. Ο πατέρας μου δεν έπρεπε να είναι στο πρατήριο εκείνη την στιγμή αλλά τον κάλεσαν για μια συνέντευξη, η οποία θα αφορούσε τα πρατήρια. Έμεινε παραπάνω για να γίνει η συνέντευξη και τότε συνέβη. Για να καταλάβετε, όταν ήρθαν οι δημοσιογράφοι για την προγραμματισμένη συνέντευξη, βρήκαν τους αστυνομικούς», είπε χαρακτηριστικά.