Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Game of Chefs: Διαλύθηκε το πιάτο του λίγο πριν το παραδώσει στους κριτές

Παρουσίασε ένα σκέτο κριθαράκι!

Game of Chefs: Διαλύθηκε το πιάτο του λίγο πριν το παραδώσει στους κριτές
TV24 13.09.2021 22:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Game of Chefs έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (13/9) και όπως ήταν φυσικό, ξεκίνησε με ένα απρόοπτο. Ένας από τους διαγωνιζόμενους ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το πιάτο του στους κριτές όταν του έπεσε κάτω όλο το ψάρι.

Όπως ήταν φυσικό, ο διαγωνιζόμενος έδωσε στους κριτές μόνο ένα κριθαράκι στα Blind Taste Tests, ωστόσο η προσπάθειά του ήταν πολύ καλή και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση μιας και πήρε δύο «μαχαίρια».

Η προσπάθεια του παίκτη που του έπεσε το πιάτο στο Game of Chefs

Σε ερώτηση των κριτών για το αν θεωρεί ότι έκανε μία καλή προσπάθεια, ο ίδιος απάντησε ότι έκανε τίμια προσπάθεια. Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει τον Άγγελο Λάντο, ο οποίος ανέφερε σε υψηλό τόνο: «Τι είναι αυτά που λες; Τίμιο με τι; Με τρία κομμάτια ψάρι; Και το παρουσιάζεις ως ροφό με το κριθαράκι; Τίμια είναι μόνο η προσπάθεια που έχει κάνει.»

Οι κανόνες του Game of Chefs

Όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, το πάθος, την προσωπικότητα και πάνω από όλα την επιθυμία να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο! Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του. Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Game of Chefs ώρα προβολής

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο με την φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Game of Chefs

Game of Chefs: Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου από τα γυρίσματα

Share