The Voice: Ανατρίχιασε τους κριτές μιλώντας για τον εθισμό της στο αλκοόλ - «Άρχισα να χάνω...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Ανατρίχιασε τους κριτές μιλώντας για τον εθισμό της στο αλκοόλ - «Άρχισα να χάνω...»

Το δεύτερο επεισόδιο των blind auditions του The Voice of Greece ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν καταφέρει να περάσουν στην επόμενη φάση ενώ κάποιοι άλλοι έχουν συγκλονίσει τους κριτές είτε για την απόδοσή τους είτε για τις προσωπικές τους εμπειρίες όπως εκείνη της 22χρονης Ειρήνης.

Στο σημερινό επεισόδιο η Δανάη Καλογιάννη ήταν η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε με την προσωπική της ιστορία μιλώντας για την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανα εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και piano bar αλλά αυτό με έκανε να ξεκινήσω να καταναλώνω μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εμφάνισης.

Όλο αυτό είχε συνέπειες στην σωματική και ψυχική μου υγεία. Ήταν μια άσχημη περίοδος γιατί άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Η οικογένειά μου ήθελε να με βοηθήσει, τονίζοντάς μου να χάσω βάρος. Το 2020 πήρα την απόφαση και έκανα αερόβια γυμναστική και μαθήματα zumba. Έτσι έχασα 60 κιλά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της στην οντισιόν του The Voice

Πρεμιέρα για το The Voice - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού για την ένταξη του στο μουσικό σόου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/9) ο νέος κύκλος του The Voice, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη στη σκηνή και υποσχέθηκε πως θα ακούσουμε φοβερές φωνές για ακόμη μια χρονιά.

Οι τέσσερις κριτές αφού πρώτα καλωσόρισαν τον Κωνσταντίνο στην ομάδα τους, ξεκίνησαν αμέσως τις.. σπόντες μεταξύ τους αναφορικά με το ποιος πρόκειται να κερδίσει φέτος.

Η Έλενα αναφέρθηκε φυσικά και στην περσινή νικήτρια, την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που ήταν από την ομάδα της.

Η πρεμιέρα του The Voice