The Voice - highlights 3/10: Ο Μουζουράκης που άρπαξε παίκτρια και ο χορευτής Αργυρού - Πάολα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 3/10: Ο Μουζουράκης που άρπαξε παίκτρια και ο χορευτής Αργυρού - Πάολα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 3/10 επεισόδιο του The Voice, αφού είχε απ'όλα. Μοναδικές φωνές, γνώριμα πρόσωπα, αλλά και... "έξαλλούς" κριτές.

Τα 3/10 highlights του The Voice

Η "ξαδέρφη" της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή

Από τη μακρινή Γερμανία η Ευγενία ανέβηκε στο stage του μουσικού διαγωνισμού και ερμήνευσε το Genie in A Bottle δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Τρεις από τις καρέκλες γύρισαν με εξαίρεση αυτή του Πάνου Μουζουράκη. Οι υπόλοιποι μονομάχησαν για την προτίμησή της με την Έλενα να βγαίνει νικήτρια.

«Κάτι είμαστε εμείς τα παιδιά από εξωτερικό, είμαστε σαν ξαδερφάκια» είπε η Έλενα Παπαρίζου χαρούμενη για την απόφαση της 18χορνης Ευγενίας. Ποιος ωστόσο πρώην παίκτης της Παπαρίζου συνελήφθη για κόκα;

Τρελάθηκε ο Μουζουράκης με τις ροκιές της Χριστίνας και την σήκωσε στα χέρια

Η Χριστίνα από τη Λευκωσία ξεσήκωσε τους κριτές με Led Zeppelin και το κομμάτι Black Dog. Μόλις μάλιστα ολοκλήρωσε ο act της, ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε για να την πάρει και να φύγει.

Ο χορευτής του Αργυρού και της Πάολα τραγούδησε στη σκηνή

Στο πλατό βρέθηκε ο Πάνος Μαλακός, ο οποίος είναι επαγγελματίας χορευτής και έχει συνεργαστί με την Πάολα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Επέλεξε το κομμάτι του Νίκου Βέρτη «Πότε θα σε δω» όμως κατάφερε να εντυπωσιάσει;

Τελικά ο Πάνος δεν εντυπωσίασε τους coaches και έτσι δεν πέρασε στην επόμενη φάση.