Big Brother 2 highliights 26/10: Τα κλάματα των παικτών και το ξέσπασμα της Ανχελίτα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 highliights 26/10: Τα κλάματα των παικτών και το ξέσπασμα της Ανχελίτα

Αρκετούς καυγάδες, κλάματα και ανατροπές παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (25/10) επεισόδιο του Big Brother, από τα κλάματα της Σαμάνθας μέχρι και τους υποψήφιους αρχηγούς.

Τα 25/10 highlights του Big Brother 2

Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη

Η αποχώρηση του Μιχάλη από το σπίτι του Big Brother 2 έφερε μεγάλη συγκίνηση ανάμεσα στους παίκτες. Αυτή που ξέσπασε περισσότερο απ' όλους ήταν η Σαμάνθα, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά το live.

Η Σαμάνθα έκλαιγε με αναφιλητά και κανείς δεν μπορούσε να την ηρεμήσει. Όπως εξήγησε, αυτό που την ενοχλεί είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες, φεύγουν συνέχεια άτομα από την παρέα της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θεωρεί πως στον κόσμο εκείνη και η παρέα της φαίνονται κακοί και οι άλλοι άγιοι, κάτι που κατά την άποψή της δεν ισχύει. Η ίδια είπε μόνο δύο ατάκες για την οργή της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση του Μιχάλη έφερε πολλά κλάματα στο σπίτι και όχι μόνο από άτομα από την παρέα του.

Ξέσπασε η Ανχελίτα - «Δεν είναι στρατηγική, είναι υποκρισία»

Εξαιρετικά τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών στο σπίτι του Big Brother. Η Ανχελίτα κατάφερε να εξασφαλίσει για ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή της στο σπίτι, ωστόσο οι ισορροπίες με τους συμπαίκτες της είναι διαταραγμένες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαίρη της έδωσε συγχαρητήρια για την παραμονή της, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την Ανχελίτα, η οποία μάλιστα στο live άκουσε και μία περίεργη ατάκα από τον Στηβ.

Όπως εξήγησε, θεωρεί υποκριτικό το να της δίνει συγχαρητήρια ένας άνθρωπος που την έχει ψηφίσει για να φύγει.

Oι δύο υποψήφιοι αρχηγοί για αυτή την εβδομάδα

Ανατρεπτικός όπως πάντα ήταν ο Big Brother στο live της Παρασκευής (22/10) μιας και αντί να βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, κατόπιν ψηφοφορίας, προέκυψαν οι δύο παίκτες που θα αγωνιστούν για την αρχηγεία.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός εξήγησε πως σε περίπτωση ισοψηφίας, οι παίκτες που θα προκύψουν θα παίξουν μεταξύ τους προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός για αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, τις περισσότερες ψήφους πήραν η Μαίρη και ο Κωστής, οι οποίοι σε λίγο θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη θέση του αρχηγού.

Έσταξε "φαρμάκι" ο Νάσος - «Η Άννα έκλαιγε ψεύτικα στην Γραμμή Ζώης»

Σε διπλό ταμπλό φαίνεται πως παίζει ο Νάσος στο Big Brother 2 μιας και μία προσεγγίζει τη μία παρέα και μία την άλλη, προκειμένου να εξασφαλίσει τα καλύτερα από τους δύο. Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο λοιπόν, δε δίστασε να κράξει την Άννα.

Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε ότι προσποιούνταν ότι έκλαιγε στη Γραμμή Ζωής της κατά τη διάρκεια του live για να γίνει πιο συμπαθής. Μάλιστα, στο ίδιο ξέσπασμα, ο Νάσος, έκραξε και την Ευδοκία για την επιλογή της να ψηφίσει τον Νίκο για να γίνει αρχηγός.

Μάλιστα, είπε στην παρέα της Ανχελίτα ότι η Μαίρη ψήφισε για αρχηγό τον Κωστή, ενώ στην πραγματικότητα η Μαίρη είχε ψηφίσει την Ευδοκία.

Σε άσχημη κατάσταση η Άννα με την αποχώρηση του Μιχάλη

Η αποχώρηση του Μιχάλη έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι του Big Brother 2. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, πολλοί ήταν αυτοί που ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η συγκεκριμένη αποχώρηση έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο σπίτι.

Μία από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν πιο πολλοί ήταν η Άννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και μάλιστα σχολίασε πως ο Νάσος ήταν ένας από τους παίκτες που έπραξε πίσω από την πλάτη του Μιχάλη.