Νέος κύκλος τρικυμίας στον Σασμό - Εμφανίζεται στο χωριό και φέρνει τα πάνω κάτω

Χαμός στο αποψινό 1/11 επεισόδιο της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέος κύκλος τρικυμίας στον Σασμό - Εμφανίζεται στο χωριό και φέρνει τα πάνω κάτω

Νέος μήνας, νέα εβδομάδα, νέο φαντασμαγορικό επεισόδιο Σασμός! Απόψε το βράδυ, 1/11/2021, θα εισβάλλει ένα νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πλοκή της σειράς!

Ο Άγγελος θα ερωτευτεί, θα κινδυνεύσει, θα γίνει σωτήρας και θα ανοίξει έναν νέο κύκλο δράματος και... κλάματος!

Σασμός, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Ο Μαθιός ανησυχεί μήπως ο Μανόλης ξέρει το μεγάλο ένοχο μυστικό του. Η αποκάλυψη όμως πώς η κατηγορία σε βάρος του Μανόλη προέκυψε από τη Θοδώρα καθησυχάζει τον Μαθιό, που πείθει τον Νικηφόρο να τα ξαναβρεί με τον φίλο του. Πριν, όμως, προλάβουν να μιλήσουν ο Μανόλης απελπισμένος, συγκρούεται άγρια με την αδελφή του…. Μετά τη σύγκρουσή της με την Καλλιόπη, η Αργυρώ ζητά επίμονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο μόνος στον οποίο μιλά είναι ο παπά Μιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μια… ενδιαφέρουσα κουβέντα με την γιαγιά Ειρήνη, και η Καλλιόπη την ακούει. Ο Αντώνης στο μεταξύ που έχει δει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί το λέει στη Μαρίνα κι εκείνη του εξομολογείται τα πάντα! Χωρίς να ξέρει τίποτα για όλα αυτά, ο Πέτρος συνεχίζει το φλερτ του με τη Σεμίνα, αλλά σοκάρεται καθώς τη βλέπει να επιστρέφει σπίτι της αγκαλιά με τον Διονύση. Ο Άγγελος από την άλλη φτάνει στο χωριό και κάνει ήδη τις πρώτες του γνωριμίες. Στο καφενείο όλοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό. Τι σημαίνει, όμως, για το χωριό η φωτογραφία που έχει πάντοτε μαζί του;

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Ο Άγγελος μπλέκει με την Στέλλα

Ξαφνικά έρχεται στην Στέλλα μια τάση για λιποθυμία, γλιστράει μέσα στο σπίτι και πέφτει. Εκεί τη βρίσκουν οι γονείς της και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η κατάσταση, όπως τους λένε οι γιατροί, είναι δύσκολη: «Υπάρχει κίνδυνος τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί», τους ανακοινώνουν και οι γονείς της καταρρέουν. Λίγο αργότερα τα νέα είναι καλά για την ίδια, όμως δεν τα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της καθώς το μωρό δεν μπόρεσαν να το σώσουν. Η Στέλλα τελικά χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει.

Από το Tv24

Δίπλα της βρίσκεται συνέχεια ο Άγγελος, ο γιατρός που την ανέλαβε από την πρώτη στιγμή. Ο Άγγελος δεν την αφήνει λεπτό, είναι συνέχεια κοντά της, τρυφερός και υποστηρικτικός: «Μη φοβάσαι, είσαι καλά και έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να αποκτήσεις όσα παιδιά θέλεις. Κάνε κουράγιο και έχε μου εμπιστοσύνη», της υπόσχεται.

Θανάσης Πατριαρχέας Σασμός

Η Στέλλα βλέπει στο πρόσωπο του Άγγελου την αληθινή αγάπη, το ενδιαφέρον και την τρυφερότητα που τόσο χρειάζεται. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί που θα της αλλάξει τη ζωή. Ποιος είναι όμως ο Άγγελος και πώς ήρθε στο χωριό; Πρόκειται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν που μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η άφιξή του στην Κρήτη δεν αναστατώνει μόνο τη Στέλλα, αλλά αναμένεται να αναστατώσει και τις ζωές αρκετών ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…