MasterChef 6: «Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω» - Ασύλληπτο περιστατικό με την οντισιόν παίκτριας

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω» - Ασύλληπτο περιστατικό με την οντισιόν παίκτριας

Το MasterChef 6 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο οι εκπλήξεις ήταν πάρα πολλές. Μία παίκτρια ωστόσο, η Βασιλική, κατάφερε να ξεχωρίσει με το πιάτο της και να συγκινήσει τους τρεις κριτές.

Η ιστορία της Βασιλικής ήταν πολύ ιδιαίτερη καθώς πριν από κάποια χρόνια έχασε τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να αποκτήσει μία δική της επιχείρηση.

Το πιάτο της κατάφερε να συγκλονίσει τους κριτές, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως έψησε τόσο καλά το συκώτι που ούτε ο ίδιος δε θα το έκανε έτσι.

Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να της δώσει το golden pin του, που τη στέλνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Αυτή ήταν και μία από τις αλλαγές που αποφασίστηκαν φέτος.

«Τι έκανα ρε; Δεν το πιστεύω», έλεγε η ίδια ενώ την ίδια στιγμή έκλαιγε και φώναζε.

H οντισιόν της Βασιλικής στο MasterChef 6

Με λυγμούς στην οντισιόν του - Η απώλεια που τον τσάκισε

Μία εξαιρετικά συγκινητική οντισιόν παρακολουθήσαμε στην μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 6. Ο διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές δεν έκρυψε τη συγκινήσή του.

Ο Δημήτρης, όπως εξήγησε στους τρεις κριτές δεν είναι χθεσινός στη μαγειρική, καθώς στο παρελθόν είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, το οποίο μάλιστα είχε σημειώσει επιτυχία.

Όπως εξήγησε, στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι θυμόταν ακριβώς τι είχε παραγγείλει και πόσο είχε πληρώσει. Το μαγαζί αυτό βέβαια δυστυχώς δεν υπάρχει πια και το όνειρό του είναι να το φτιάξει από την αρχή.

Προς το τέλος της οντισιόν του, ο διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και κάπου εκεί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.