Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα θα αποφασίσει να πει όλη την αλήθεια στην Λουκία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 12/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα θα αποφασίσει να πει όλη την αλήθεια στην Λουκία

Ενδιαφέρουσες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/01) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα». Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό, δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Η Ζωή καλεί τον Παύλο σπίτι της χωρίς να ξέρει όμως πως ο πατέρας του τους βγάζει κρυφά φωτογραφίες. Ο Αλέξης βοηθάει την Πωλίνα με το πρόβλημα στο αμάξι της χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα πως όλο αυτό είναι κόλπο της μάνας του για να τον χωρίσει από την Κάτια.

Ο Νικόλας επισκέπτεται ξανά τον Ανδρέα σχετικά με το θέμα της δημαρχίας, και τον εκβιάζει πως αν δεν τον στηρίξει τότε κι αυτός θα πει σε όλους την αλήθεια για το κοινό παρελθόν τους. Η Μαρίνα είναι έτοιμη να πει στη Λουκία όλη την αλήθεια αλλά τελικά καταλήγει να της λέει πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να χωρίσει με τον Νικόλα.

Η Ζωή καλεί τον Παύλο σπίτι της χωρίς να ξέρει όμως πως ο πατέρας του τους βγάζει κρυφά φωτογραφίες ενώ την ίδια στιγμή ο Πετρίδης αποφασίζει να ψάξει περισσότερο την υπόθεση Αρχοντίδου καθώς δεν πιστεύει ότι ο Αμάρ είναι ο πραγματικός δολοφόνος.

Τέλος, η Κάτια ζητάει από τον Κωνσταντίνο να χωρίσει από τη Νάντια για να είναι ολοκληρωτικά δικός της ενώ η Έλλη πάει στη Δήμητρα, την ψυχολόγο της και της μιλάει για τους εφιάλτες της αλλά και για την Κατερίνα.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.