MasterChef 6 - highlights 16/2: Έμειναν μόνο 2 οι κριτές! Η ανακοίνωση και η ανατροπή

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6 - highlights 16/2: Έμειναν μόνο 2 οι κριτές! Η ανακοίνωση και η ανατροπή

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 6, καθώς στο πλατό είδαμε μόνο 2 από τους 3 κριτές. Επίσης, στη συνέχεια έκανε την είσοδο του ένας παίκτης που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τα 16/2 highlights του MasterChef 6

"Πάγωσαν" οι διαγωνιζόμενοι με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Το φετινό MasterChef 6 για άλλη μια χρονιά έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς άκρως ανατρεπτικά ξεκίνησε η πρώτη ομαδική δοκιμασία με αποτέλεσμα όλοι να μείνουν άφωνοι με την ανακοίνωση από τον Σωτήρη Κοντιζά. Μάλιστα, ο Απόλλωνας έκανε μια αποκάλυψη μετά από την αποχώρησή του από το μαγειρικό ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής στου τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Ωστόσο, ο ίδιος είχε ένα πολύ σημαντικό δίλημμα καθώς είχε την δυνατότητα να δημιουργήσει τις ομάδες του διαγωνισμού είτε να κερδίσει την κάρτα ασυλίας που φέτος είναι μόνιμη και για πρώτη θα πήγαινε τον κάτοχό της απευθείας στον τελικό.

Ο ίδιος, δεν θα είχε ασυλία μέχρι τη δεκάδα και δε θα μπορούσε να ψηφιστεί από τους αντιπάλους τους ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτή κάρτα μπορεί να φύγει από τα χέρια του κατόχου αν επιλέξει να σώσει κάποιον παίκτη.

Μπορεί στην αρχή να πάγωσε αλλά στο τέλος διάλεξε να δημιουργήσει τις ομάδες και να δώσει την κάρτα του στην αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, που επέλεξε να είναι η Φανή Ζιώγα.

Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - «Έχω πάθει σοβαρή ζημιά»

Από το πλατό αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Συγκεκριμένα, διεκόπη η ομαδική διαδικασία προκειμένου ο γνωστός σεφ να ανακοινώσει την έκτακτη αποχώρησή του από τα γυρίσματα, μετά από έντονους πόνους στο χέρι του.

«Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά στο χέρι και θα σας αφήσω με τον Σωτήρη και τον Πάνο και θα σας ξαναδώ αύριο εγώ, έτσι; Με συγχωρείτε γι’ αυτό. Θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Καλή επιτυχία».

Ο Νίκος Μπέρκας επέστρεψε λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του

Οι ανατροπές δεν είχαν τέλος στο επεισόδιο καθώς η επιστροφή - έκπληξη του Νίκου Μπέρκα δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής αφού μόλις τον αντίκρισαν έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή του ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας, εδώ είμαστε πάλι. Ωραία είναι εδώ. Χαίρομαι με τη χαρά των παιδιών, είναι και δική μου.

Θα βάλω τα δυνατά μου και θα μελετήσω πολύ γιατί η θέση η οποία αναπληρώνω έχει πολύ μεγαλύτερη πείρα από εμένα, οπότε είναι δύσκολο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».