Ελλάδα έχεις ταλέντο Highlights 19/2: Η επιστροφή της Ελένης Καργιολάκη και τα "γαλλικά" των κριτών

Όσα είδαμε στο επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο Highlights 19/2: Η επιστροφή της Ελένης Καργιολάκη και τα

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο γέλιο και ανατροπές μας χάρισε εχθές το βράδυ 19/2 το Ελλάδα έχεις ταλέντο και οι όμορφη παρέα που το απαρτίζει. Χθες είδαμε αρκετές ανατροπές καθώς μεταξύ άλλων στο παιχνίδι επέστρεψε μία παλιά γνώριμη αλλά εμφανίστηκε και ένα ντουέτο που έκανε τους κριτές να βγουν από τα ρούχα τους.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις ταλέντο 19/2

Η επιστροφή της Ελένης Καργιολάκη

Στην σκηνή εμφανίστηκε η Ελένη Καργιολάκη που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλους κύκλους του διαγωνισμού.

Φυσικά οι κριτές την αναγνώρισαν απευθείας και εκείνη έπειτα τους τρέλανε με τον ιδιαίτερο χορό της και την τσαχπινιά της, ωστόσο όμως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

«Κάνω τον κόσμο να γελάει, δίνω χαρά» είπε η Ελένη Καργιολάκη και λίγο αργότερα ο Τάκης Ζαχαράτος θέλησε να χορέψει μαζί της στη σκηνή.

«Είστε γελοίοι» - Χαμός στη σκηνή με 2 διαγωνιζόμενους

Δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι εμφανίστηκαν στην σκηνή του χθεσινού 19/2 επεισοδίου του Ελλάδα έχεις ταλέντο οι οποίοι ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

Οι ίδιοι αφού στάθηκαν δίπλα από ένα πιάνο και αφού ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι», ξεκίνησαν να τραγουδούν, χωρίς όμως καλό αποτέλεσμα.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και οι τέσσερις κριτές έριξαν Χ.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε με την σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχει οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα τους.

Αυτοί λοιπόν που βρίσκονταν από πίσω ήταν... οι δύο παρουσιαστές του τάλεντ σόου, Σταύρος Σβήγκος και Νικόλας Ράπτης. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπώντας σε γέλια, ενώ νωρίτερα ένα συγκεκριμένο act τρόμαξε αρκετά την κριτική επιτροπή.

undefined

«Κατασκιάχτηκα» - Έπαθαν σοκ οι κριτές με το act του

Ένα αρκετά "φρικιαστικό" act παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 19/2 επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», με τους τέσσερις κριτές να παθαίνουν κυριολεκτικά σοκ.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος πετάχτηκε με πρόσωπο σκελετού μέσα από ένα ξύλινο κουτί, έχοντας φυσικά ως υπόκρουση μια μουσική βγαλμένη από θρίλερ. Ο ίδιος δεν συστήθηκε με το όνομά του και παρουσίασε ένα πολύ ανατριχιαστικό act ευλυγισίας.

Οι κριτές πολλές φορές έκλεισαν τα μάτια τους καθώς δεν μπορούσαν να αντικρίσουν το θέαμα και μάλιστα έριξαν «Χ», ενώ άναυδοι έμειναν και στο προηγούμενο επεισόδιο με έναν διαγωνιζόμενο που έμεινε γυμνός πάνω στην σκηνή.

«Κατασκιάχτηκα και δεν θέλω να ξανασκιαχτώ, αν ξανάερθει» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.