Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω εξαφανίζεται και τη φέρνουν σηκωτή πίσω στο χωριό

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω εξαφανίζεται και τη φέρνουν σηκωτή πίσω στο χωριό

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε χθες), μιας και η εξαφάνιση της Μάρμως έχει φέρει συναγερμό σε όλο το χωριό.

Τι θα δούμε σήμερα (22/2) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 105

Η Χρύσα υποψιάζεται πως η Κική με την Κατερίνα της λένε ψέματα και προσπαθεί να τις... ανακρίνει, μόνο που δεν καταφέρνει να βγάλει άκρη. Την ίδια ώρα, ο Μένιος ψάχνει τη Μάρμω, της οποίας τα ίχνη αγνοούνται... Ο παπάς μας αποφασίζει πως το Σίλβερ αλέρτ είναι μονόδρομος. Μονόδρομος, όμως, είναι και η οργή της Μάρμως, όταν τη φέρνουν σηκωτή πίσω στο χωριό.

Η Φιλιώ είναι έξαλλη με τον Ηλία και θέλει να αλλάξει διεύθυνση, να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει στο... Φωτεινό, ενώ ο Κανέλλος θέλει παιδιά αλλά, όπως εκμυστηρεύεται στη Χρύσα, πιστεύει πως με την Αλίκη είναι σε πολύ λάθος δρόμο. Ο Σάββας παίρνει χαμπάρι ότι η Βαλέρια θέλει να κοιμάται όρθιος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνει τη ζωή της, και γίνεται έξω φρενών. Το μιούζικαλ της Καλλιόπης ξεκινάει και το στοίχημα για όλο το χωριό είναι μεγάλο: «...και στον Πλάτανο μια υπέροχη ζωή...».

Τι θα δούμε αύριο (23/2) - Επεισόδιο 106

Η Μάρμω είναι έξαλλη που την «ξεφώνισαν» σε ολόκληρο το πανελλήνιο με το Σίλβερ αλέρτ, την ίδια ώρα που η ζήλεια του λουκουμάκη για το στενό μαρκάρισμα της Αγγέλας στον παπά έχει χτυπήσει… κόκκινο! Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια, αφού ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο «Σίμος», την ίδια ώρα που ο Παναγής αποφασίζει να ρίξει νερό στο κρασί του και να τα ξαναβρεί με το Κατερινάκι του.

Η πικραμένη Φιλιώ μαζεύει και τα τελευταία της πράγματα από το σπίτι του Ηλία, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος σε ό,τι ζήσανε… Οριστικό τέλος θέλει να βάλει και ο Χαραλάμπης στον γάμο του με την Καλλιόπη, που τον πρόδωσε, ενώ ο Σάββας πιάνει στα πράσα τη Βαλέρια, η οποία έχει βάλει τα καλά της και περιμένει τον Ηλία! Τι θα κάνουν η Κατερίνα και ο Θοδωρής, όταν καταλάβουν πως ο Τζώρτζης έγινε πρόεδρος της «Τρουφέξ» χάρη σε μια... πλαστογραφία και όχι στην επιθυμία του Βαγγέλα;