Σε θρίλερ θα εξελιχθεί η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - Η ανακοίνωση του MEGA για το Τούνελ

Την Παρασκευή 11/3 η θα ασχοληθεί με την υπόθεση στην Πάτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε θρίλερ θα εξελιχθεί η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - Η ανακοίνωση του MEGA για το Τούνελ

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 23:20, στο MEGA, συνεχίζει την έρευνα για το θρίλερ της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Οι εξελίξεις του Τούνελ για την υπόθεση στην Πάτρα

Το «Τούνελ» παρουσιάζει νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες…

Η προφητική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας πριν το χαμό της.

Όσα λέει στην εκπομπή πρόσωπο-«κλειδί», φέρνουν για μία ακόμα φορά την ανατροπή.

Οι αποκαλύψεις της μητέρας στην Αγγελική Νικολούλη...

Αυτό είναι το κοινό σημείο στις ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών που προβληματίζει τις Αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Την ίδια ώρα που η μητέρα αποφάσισε να αλλάξει τον δικηγόρο της και να προσλάβει για την εκπροσώπηση της μεριάς της, τον Απόστολο Λύτρα, η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 9/3 έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των παιδιών.

«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάς της Κέλλυς Χεινοπώρου, υπάρχουν κάποια κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων των δύο εκ των τριών κοριτσιών και πιο συγκεκριμένα κάποιες κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου.