Masterchef 6 highlights 1/4: Οι παίκτες που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6 highlights 1/4: Οι παίκτες που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι

Ακόμα ένα επεισόδιο του Masterchef 6 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 1/4, στο οποίο είδαμε μερικές επιστροφές παικτών που διεκδίκησαν μια ακόμη θέση στο σπίτι του ριάλιτι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Τα 1/4 highlights του Masterchef 6

Οι επιστροφές

Επιστροφές καταστροφές για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο MasterChef, την Παρασκευή 1/4 και μία λευκή ποδιά ακόμα να παραμένει χωρίς κάτοχο και περιμένει να μάθει ποιος θα την κατακτήσει.

Η Ελπίδα, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος και η Βασιλική είναι οι τέσσερις που πέρασαν από προηγούμενες δοκιμασίες, ενώ σήμερα ήταν να διεκδικήσουν την ποδιά ο Γρηγόρης, ο Στέφανος και η Αναστασία. Ωστόσο, δύο μπήκαν στην κουζίνα και αυτοί ήταν ο Γρηγόρης και ο Στέφανος, καθώς η Αναστασία απουσίαζε.

Ο Μάριος που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γρηγόρη, τον έπιασε από το κεφάλι του είπε χαρακτηριστικά ότι δεν «θα το περάσεις μόνος σου» και τον φίλησε στο μέτωπο. Στήριξη είχε ο Γρηγόρης τόσο από τον Γιάννο, όσο και από τον Χριστόφορο και τους υπόλοιπους.

Όσο για την απουσία της Αναστασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε: «Η Αναστασία λείπει, θα ήθελε πολύ να είναι εδώ, αλλά λόγω των εξελίξεων στη γεννέτειρά της την Ουκρανία, έπρεπε να υποστηρίξει την οικογένειά της και τη μητέρα της. Καταννοούμε και είμαστε μαζί της σε όλο αυτό».

Μεγάλο λάθος στο πιάτο του Γρηγόρη - Θα του στοιχήσει την θέση;

Η αγωνία έχει φτάσει στα ύψη και στο επεισόδιο, Παρασκευή 1/4 στο MasterChef. Χαμός και ποικίλες αντιδράσεις είδαμε να διαδραματίζονται στα προηγούμενα επεισόδια, με τις επιστροφές των νέων παικτών. Οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν στις κουζίνες προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής, και εχθές τη θέση αυτή την κέρδισε η Ελπίδα.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που απασχόλησε ποικιλοτρόπως όσο ήταν στο παιχνίδι, σήμερα διαγωνιζόταν ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του ριάλιτι και να κυνηγήσει το όνειρό του διεκδικώντας μία θέση. Ωστόσο στο πιάτο του, βρέθηκε ένα μικρό λάθος από τους κριτές, πιστεύετε ότι θα του στοιχήσει τη θέση του;

O ίδιος δήλωσε στους σεφ πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και δεν ήταν συγκεντρωμένος μαγειρικά 100% εκείνη τη στιγμή, κάτι που εκτίμησαν μιας και ήταν ειλικρινής.

Άσχημα τα νέα - Δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά ο...

Στο επεισόδιο του MasterChef, την Παρασκευή 1/4, είδαμε να αγωνίζονται μαγειρικά για την επιστροφή τους στο σπίτι ο Στέφανος και ο Γρηγόρης, τον οποίο σχολίασε απολαυστικά το Twitter, χωρίς την Αναστασία η οποία όπως αποκάλυψαν οι κριτές έπρεπε να φύγει για οικογενειακούς λόγους.

Οι δυο τους έδωσαν μάχη για να μπουν πίσω στο σπίτι, όμως ο Γρηγόρης μάλλον δεν το ήθελε αρκετά όπως φάνηκε καθώς ψυχολογικά δεν ήταν τόσο καλά, όπως είπε και στους κριτές, αλλά έκανε και ένα λάθος στο πιάτο του.

Δυστυχώς κανένας από τα δύο παιδιά, δεν κέρδισαν την επιστροφή τους στο σπίτι, με τον εξώστη και τους υπόλοιπους παίκτες να μένουν άφωνοι. Ο Γρηγόρης μάλιστα παραδέχτηκε στους κριτές ότι όπως και στην προηγούμενη δοκιμασία έτσι και στη σημερινή, δεν ήταν καλά ψυχολογικά και πως ήταν πιεσμένος.

Ο Στέφανος μάλιστα σχολίασε αρκετά ανακουφισμένος πως: «Είμαι πιο χαρούμενος από την προηγούμενη φορά, δεν θέλω άλλη ευκαιρία, δεν αξίζω άλλη ευκαιρία»