After Dark: Οι αυριανοί (15/4) καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Θα γίνει χαμός με τις αποκαλύψεις τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
After Dark: Οι αυριανοί (15/4) καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο εξομολογητήριο του «After Dark» τη Μαρία Αντωνά και τον Παύλο Σταματόπουλο για ένα επεισόδιο διαφορετικό, από όλες τις απόψεις.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Θέμης Γεωργαντάς αντιμετώπισε πρόβλημα με έναν καλεσμένο του, παίκτη του Survivor, ο οποίος τον κρέμασε την τελευταία στιγμή.

Η Μαρία Αντωνά εξομολογείται στον Θέμη τις πιο πικάντικες αλήθειες της και μιλά για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, που βρίσκεται στο Survivor. Θα δούμε, άραγε, σύντομα κουφέτα; Ή η απάντηση της Μαρίας στο ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους;

Τη βραδιά θα κλείσει ο ασταμάτητος Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος θα προσφέρει «απλόχερα» πολλές αποκαλύψεις. Θα αποκαλύψει άραγε ποιο είναι το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση, ώστε να κατακτήσει μια θέση στο «Πάνθεον» του Θέμη Γεωργαντά ή θα πάει απευθείας στην… κόλαση;

To trailer του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά

Γιατί αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΪ ο Θέμης Γεωργαντάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από τον ΣΚΑΪ και να κάνει μία νέα αρχή στο Open με το After Dark.

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξήγησε τον λόγο που έλυσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ είναι άριστες.

«Οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και γω ωραία.

Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.