MasterChef 6: Ποιος κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οδηγούνται στον τάκο;

Όλα όσα είδαμε απόψε 28/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Ποιος κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οδηγούνται στον τάκο;

Η ιταλική εβδομάδα συνεχίστηκε και απόψε στο MasterChef (28/4), όπου οι ηττημένοι παίκτες των Μπλε πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους για να κατακτήσουν την ασυλία και εν τέλη μια θέση στην 10αδα του παιχνιδιού. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν αρχικά 2 μακαρονάδες και έπειτα τα κορίτσια που προκλήθηκαν 3 πίτσες.

Η Ελπίδα κέρδισε την ασυλία

Η Ελπίδα ήταν καθαρά ενοχλημένη με την Ελισάβετ που θεωρούσε πως δεν έπρεπε να βάλει τα δυνατά της και να πάρει την ευθύνη της ομάδας πάνω της, μιας και ήταν η αρχηγός. Όμως η Ελισάβετ δεν το έβλεπε έτσι και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος για την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Αφού οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα τους τελικά κατέληξαν, πως μακράν καλύτερα είναι τα πιάτα της Ελπίδας και της έδωσαν την ασυλία και τη σιγούρεψαν τη θέση της στο παιχνίδι.

Από την άλλη η Ελισάβετ είναι βέβαιη πως θα ψηφιστεί αύριο από τους συμπαίκτες της και είναι έτοιμη να διαγωνιστεί και πάλι για τη θέση της στον διαγωνισμό.

To Twitter "δίκασε" τη Μαργαρίτα ως αρχηγό στην δοκιμασία

Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef την Τετάρτη 27/4 από ότι φαίνεται πολλά ήταν εκείνα που κέντρισαν την προσοχή παικτών και κοινού, όπως το επίσημο ντύσιμο με την ιταλική φινέτσα στο look των κριτών, όμως την τιμητική της στο Twitter είχε η Ελισάβετ, καθώς πήρε φωτιά η πλατφόρμα από τα σχόλια των χρηστών για εκείνη.

Η έκπληξη της βραδιάς πράγματι, ήταν η επιλογή ως αρχηγού της Ελισάβετ, η οποία έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της, όχι τόσο κολακευτική και το Twitter ήταν εκεί και της άσκησε σκληρή κριτική. Η παίκτρια ωστόσο είπε από την αρχή της δοκιμασίας, πως αν χάσουν θα τεθεί αυτόματα ως αρχηγός υποψήφια. Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη.