Σασμός: Το νέο τραγούδι της σειράς που είναι αφιερωμένο στις μητέρες θα μας ''μαγέψει''

Ακούστε το εδώ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σασμός: Το νέο τραγούδι της σειράς που είναι αφιερωμένο στις μητέρες θα μας ''μαγέψει''

Το νέο τραγούδι της αγαπημένης σειράς «Σασμός» είναι ένας ύμνος προς τις μητέρες όλου του κόσμου. Η μάνα, αρχετυπική μορφή της ζωής του κάθε ανθρώπου, πανανθρώπινο σύμβολο, «ιερό» πρόσωπο και μοναδικό για τον καθένα, τιμάται με τρόπο μοναδικό μέσα από την πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν. Αυτή τη φορά οι Τερζής, Κότσιρας και Μαρτσάκης συνενώθηκαν και δημιούργησαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα, που θα απολαμβάνουμε από εδώ και πέρα στα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Εκτός από όμορφα τραγούδια στο Σασμό αναμένουμε να δούμε και μεγάλες επιστροφές αφού σύμφωνα με τα spoilers, θα εισβάλει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός στον οποίο έχει αναφερθεί ο Σπύρος Πετρουλάκης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά του σύμφωνα με πληροφορίες της Real Ο ηθοποιός αυτό είναι... (δείτε εδώ το όνομα του).

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τραγούδι του Σασμού αφιερωμένο στη Μάνα

Με την μουσική του Νίκου Τερζή που «μυρίζει» Κρήτη και τους στίχους του Γιάννη Κότσιρα ξεκινά ως ένα μελωδικό νανούρισμα για να απογειωθεί σε ένα περήφανο, δυναμικό τραγούδι. «Η Μάνα μου είναι η καρδιά, το βλέμμα της το βιός μου…» λέει ο στίχος μέσα από τη δωρική ερμηνεία του Αντώνη Μαρτσάκη. «Ο ήλιος είσαι Μάνα μου με το φεγγάρι αντάμα κι όταν γελάς ενώνονται το γέλιο με το κλάμα» συνεχίζει, για να κλείσει με το: «όσο είναι η Κρήτη μάνα μου ομορφοστολισμένη έτσι η γη όπου πατώ θα σε έχει ευλογημένη».

Νέο τραγούδι – «Η μάνα»
Μουσική σύνθεση: Νίκος Τερζής
Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας
Ερμηνεία: Αντώνης Μαρτσάκης

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του νυφικού της Βασιλικής για τον γάμο της με τον Μαθιό

Η Βασιλική και ο Μαθιός, ήδη από τα πρώτα επεισόδια του Σασμού έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα. Η ιστορία τους και ο έρωτάς τους συγκίνησε τον κόσμο, ενώ οι σκηνές τους, έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter.

Μετά τον φόνο του Στεφανή και την συγκατάθεση του Νικηφόρου, οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία στο Tv-24.gr