Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: Ο άνδρας που τα γνώριζε όλα από την αρχή αλλά δεν μιλούσε - Τον φυγάδευσε 20 χρόνια πριν και...

Απίστευτη ανατροπή

Σασμός: Ο άνδρας που τα γνώριζε όλα από την αρχή αλλά δεν μιλούσε - Τον φυγάδευσε 20 χρόνια πριν και...
TV24 12.08.2022 12:04
Από Πέννυ Μαστοράκου

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μέρα που θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Σασμού, τόσο περισσότερα spoiler βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και εντείνουν την αγωνία μας σχετικά με όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Ωστόσο το νούμερο ένα μυστήριο των τηλεθεατών αφορά τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη και την επιστροφή του...

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με την εμφάνιση του στην Κρήτη, έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο Μιχάλης Αεράκης ή αλλιώς παπα - Μιχάλης. Ο ηθοποιός έδωσε spoiler για τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς και μίλησε ανοιχτά για τον μυστηριώδη Πάυλο Βρουλάκη τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μαϊνας.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη

Όπως αποκάλυψε ο παπά Μιχάλης γνώριζε πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και μάλιστα ήταν αυτός που τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη πριν από 20 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα.

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.

Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ο παπα Μιχάλης φυγάδευσε τον Παύλο Βρουλάκη 20 χρόνια πριν

Αβάσταχτος θρήνος - Ο θάνατος «χτυπάει» την οικογένεια της Καλλιόπης

Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και ηθοποιοί υποστηρίζουν ότι στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ALPHA, Σασμός, θα χυθεί ακόμα περισσότερο αίμα. Όμως, αυτή τη φορά, η οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι εκείνη που θα πληγεί.

«Είμαι εδώ για να πάρω εκδίκηση, Μαρίνα. Νόμιζες πως θα ξεχνούσα τόσο απλά ότι χύθηκε άδικα το αίμα του ξαδελφού μου και των ανιψιών μου από τα χέρια των Σταματάκηδων;», θα πει ο Παύλος Βρουλάκης... διαβάστε ποιος πρωταγωνιστής του Σασμού πεθαίνει στο tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Ο Μανώλης τρελαίνεται και βλέπει οράματα - Καταρρέει στο 2ο κύκλο της σειράς

Σασμός: Έρχεται ένας χωρισμός που θα σοκάρει όλους τους τηλεθεατές - Οριστικό τέλος για...

Share