Φώτης Σεργουλόπουλος: Η διπλωματική απάντηση για την Μπακοδήμου

Αυτά είπε για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Fotis Sergoulopoulos
Instagram Fotis Sergoulopoulos

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, ενώ ρωτήθηκε και για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη δικιά της πρεμιέρα. Ο ίδιος με διπλωματικό τρόπο κατάφερε να μην απαντήσει στην ερώτηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» εντόπισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ρωτήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Η ερώτηση για την εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου και η απάντηση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Τη δικιά της πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα έχει δικιά της εκπομπή στον ΣΚΑΪ Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δείτε εδώ όσα είχε πει).

Η απάντηση της Μπακοδήμου για τον αν θα ξανά συνεργαστεί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη 6/9 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη σχέση της με τους δύο γιους της μίλησε και όσα ετοιμάζει στην νέα της εκπομπή, που θα βγει σύντομα στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την τελευταία στιγμή τον τίτλο και στη συνέχεια εξήγησε τις προκλήσεις, με τις οποίς θα έρθει αντιμέτωπη. Σε κάθε περίπτωση έχει εμπειρία στον χώρο και θα τα καταφέρει, αφού όλοι τη θυμούνται και από τις θρυλικές εκπομπές με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, για το οποίο κα μίλησε ανοιχτά.

«Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναϋπάρξουμε μαζί τηλεοπτικά», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.