Χαιρέτα μου τον πλάτανο 6/10: Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Κανέλλος πέρασε μια νύχτα πάθους με άλλη

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 6/10: Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Κανέλλος πέρασε μια νύχτα πάθους με άλλη

Στο αποψινό (6/10) επεισόδιο της σειράς, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» όπου προβάλλεται μέσα αππό την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ οι εξελίξεις για μια ακόμη φορά προβλέπεται πως θα είναι άκρως καταιγιστικές, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Πέμπτη 06/10 στις 20:00 - Επεισόδιο 24ο.

Η Λουκία έχει πάρει το αβγό κι είναι έτοιμη να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά υπολογίζει χωρίς τον... Σίμο, που πάνω σε μια έμπνευση της στιγμής, την απάγει και την απειλεί, για να του το δώσει. Ο Ηλίας σπεύδει να βοηθήσει τον γιο του, και ο Σώτος με τον Πετράν, που μαθαίνουν τυχαία πως μπορεί να μη χάθηκε κάθε ελπίδα, σπεύδουν να βρουν την «αστυνόμο» Σουτζούκη πριν να είναι αργά.

Η Χρύσα μαθαίνει πως ο Κανέλλος πέρασε μια νύχτα πάθους με άλλη και το παίζει υπεράνω, την ώρα που οι Μαργαρίτηδες τα παίζουν όλα για όλα και καταφέρνουν να πάρουν το μισό αβγό στην κατοχή τους. Ο παπάς και η Τούλα είναι σε... μυστική αποστολή και παρακολουθούν τη Βαλέρια, ενώ τα δυο αδέρφια στήνουν ενέδρα έξω από το μπακάλικο, και παρακολουθούν τη Λουκία, η οποία πέφτει για δεύτερη φορά θύμα απαγωγής!

«Δυο γέροι τώρα, είναι και αηδιαστικό να...» - "Κόλαφος" η Ελένη Πιτσούλη για τη συμμετοχή της στον Πλάτανο

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, έκανε το πρωί της Τετάρτης 8/6 , η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η κορυφαία ηθοποιός, η οποία τοποθετείται πάντα για πολλά θέματα και δεν μασάει τα λόγια της, μίλησε για τα 50 χρόνια γάμου και τον άντρα της στον οποίο οφείλει το ότι έγινε ηθοποιός, την καριέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία πρόσφατα έριξε αυλαία.

«Είμαι κουρασμένη, αλλά για την ηλικία μου είμαι μια χαρά. Ήμουν νια και γέρασα που λένε», είπε η ηθοποιός και τόνισε: «Δεν είχαμε ερωτικές σκηνές εμείς, ευτυχώς δεν μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο. Γριά γυναίκα τώρα θα έχω ερωτικές σκηνές; Άντε να κάναμε αγαπίτσες τρυφερές, δεν μπορεί να κάναμε ερωτικά δυο γέροι τώρα, είναι και αηδιαστικό. Όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Ο έρωτας θέλει ένα ωραίο κορμί, νιάτα όχι αρθριτικά…».