Σασμός 11/10: Σε κίνδυνο η Άσπα - Σκηνές από το ανατριχιαστικό αποψινό επεισόδιο

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός 11/10: Σε κίνδυνο η Άσπα - Σκηνές από το ανατριχιαστικό αποψινό επεισόδιο

Η Βέρα Μακρομαρίδου - ή αλλιώς Άσπα - που το βράδυ της Δευτέρας 10/10 βρέθηκε στο The 2night show κι έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ζωή της (δείτε εδώ τι είπε για τον θάνατο της μητέρα της), απόψε 11/10 στο επεισόδιο του Σασμού στρέφει επάνω της όλο το ενδιαφέρον.

Θα χρησιμοποιηθεί παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς για να "πιαστεί" στην φάκα ο Κώστας...

Σασμός - Επεισόδιο 14, απόψε 11/10

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει.

Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Επεισόδιο 15 & 16

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη** στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη. Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.