GNTM: Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Κάτιας! «Λύγισε» και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα

Τι λέτε μοιάζουν;

GNTM: Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Κάτιας! «Λύγισε» και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα

Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Κάτιας από το GNTM. «Λύγισε» από την χαρά του και έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» έδειξε απόσπασμα και τις πρώτες δηλώσεις των συγγενών των κοριτσιών. Στο απόσπασμα είδαμε τον ξάδερφο και την μητέρα της Άννας Μαρίας, τον αδερφό της Κέισι και την μητέρα της αλλά και τον αδερφό της Κάτιας.

Και μπορεί ομοιότητα να μην διακρίναμε, όμως οι δυο τους έχουν μια δυνατή σχέση και αυτό φάνηκε και από το απόσπασμα. Γεμάτος υπερηφάνεια δάκρυσε και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την αδερφή του.

Να θυμίσουμε επίσης, πως μια ανάσα πριν την πηγή έφτασε και η Μαρία, ωστόσο δεν κατάφερε να πιει νερό.

GNTM: Bullying στο αγόρι της Άννας Μαρίας! Τα σχόλια ντροπής! "Θα σε αφήσει κοντέ!"

Σχόλια ντροπής κάτω από τις φωτογραφίες του συντρόφου της Άννας Μαρίας από το GNTM! "Θα σε αφήσει κοντέ" γράφουν στο αγόρι της κι αυτό λέγεται bullying!

Από την εμφάνισή του στον τελικό του ριάλιτι του STAR ξέσπασε θύελλα σχολίων όσον αφορά και την συμπεριφορά του και το ύψος του αλλά και γενικά το τι συνέβη στον τελικό, το twitter πήρε πραγματικά "φωτιά"!

Με μια βόλτα που κάναμε στο προφίλ του Τάσο, λοιπόν, στο instagram αντικρίσαμε πράγματα που πραγματικά είναι αισχρά! Κάτω από φωτογραφία που δημοσίευσε με το πρόσωπο της Άννας Μαρίας του έχουν σχολιάσει πολύ άσχημα...

Δείτε τις αναρτήσεις:

gntm τελικός άννα μαρία

Και τα απίστευτα σχόλια:

gntm τελικός

gntm άννα μαρια

gntm twitter

gntm σχέση άννα μαρία