My Style Rocks 2:"Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες"! - Οι ειρωνείες της παίκτριας έφεραν στα όρια του τον Κουδουνάρη! (βίντεο)

Τι συνέβη στο πλατό;

My Style Rocks 2:

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ναντίν Ανζάουι εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της για να ακούσει την κριτική τους και δει την βαθμολογία της.

Τι και αν οι περισσότερες συμπαίκτριες της, της έδωσαν μεγάλους βαθμούς, εκείνη "στράβωσε" και φάνηκε αφού δεν της άρεσαν οι βαθμοί που είδε και τα σχόλια που άκουσε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη: "Πως γινόταν αυτές οι πουτ...ς μάγισσες να έμπαιναν τόσο βαθιά μέσα στο..."

Η Ναντίν Ανζάουι μετά τις συμπαίκτριες της, πήρε θέση μπροστά στους κριτές και ο Στέλιος Κουδουνάρης της τόνισε ότι πρέπει να μάθε να ακούει και να μην γίνεται επιθετική και απαξιωτική προς τις συμπαίκτριες της.

Τότε η Ναντίν, θεώρησε καλό να γυρίσει στις συμπαίκτριες της και να τους ζητήσει ειρωνικά συγγνώμη.

"Είναι πολύ άσχημο αυτό!" της τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης. Στη συνέχεια όμως, ούτε τα σχόλια του Στέλιου Κουδουνάρη, άρεσαν στην παίκτρια η οποία για ακόμη μια φορά τόνισε πως "that's me!" και ρώτησε για ακόμη μια φορά "Αυτό το look που έχω εγώ το έχετε δει;" έλεγε και ξανα έλεγε!

Δείτε ακόμη: Μαρία Αντωνά: Στιγμές τρόμου για τη δημοσιογράφο!

Αγανάκτησε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος της ξεκαθάρισε πως "δεν διαγωνιζόμαστε εμείς!"

Μετά το τέλος της βαθμολογίας η Ναντίν ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει πως οι κριτές είναι πολύ άδικοι μαζί της ενώ από τα βέλη της δεν ξέφυγε και η συμπαίκτρια της Μαρία Λέκα! "Είστε πολύ άδικοι! Βγήκε η Μαρία με ίδιο look και ίδια φάση και της δώσατε 4!" φώναζε η Ναντίν!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του! Το καρτέλ κοκαΐνης και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ!

Όταν όμως ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο για να της απαντήσει στα όσα έλεγε η παίκτρια εκείνη άρχισε να λεει στα αγγλικά: "Ας το τελειώσουμε εδώ!"

"Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες!" ξέσπασε ο κριτής όταν εκείνη τον κατηγόρησε ότι βαθμολογεί με βάση τις συμπάθειες!

Δείτε το απόσπασμα: