Βίντεο σοκ! Αγόρι κρεμάστηκε σε ασανσέρ!

Τι συνέβη;

Βίντεο σοκ! Αγόρι κρεμάστηκε σε ασανσέρ!

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ! Αγόρι κρεμάστηκε σε ασανσέρ!

Βίντεο σοκ δείχνει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ένα μικρό αγόρι στην Τουρκία όταν κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του σε ασανσέρ κτηρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας όλα συνέβησαν όταν το μικρό αγόρι μπήκε στο ασανσέρ ενώ πίσω του σερνόταν ένα κομμάτι σκοινί που ήταν περασμένο στο λαιμό του.

Το βίντεο από το ασανσέρ με το αγόρι να κρεμιέται
Όταν οι πόρτες του ασανσέρ έκλεισαν το αγόρι βρέθηκε να κρέμεται από το σκοινί που είχε πιαστεί στις πόρτες.

Το μικρό αγόρι σώθηκε τελικά χάρη στην παρέμβαση της μεγαλύτερης αδελφής του. Τράβηξε προς το κάτω το σχοινί και πάτησε το κουμπί ακινητοποίησης του ανελκυστήρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Βίντεο σοκ! Γονείς έτρεχαν να σωθούν ενώ βίσονας πετούσε στον αέρα την 9χρονη κόρη τους!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Γονείς έτρεχαν να σωθούν ενώ ένας βίσονας πετούσε στον αέρα την 9χρονη κόρη τους!

Οι γονείς της, κατάλαβαν τις διαθέσεις του βίσονα, όμως δεν μπήκαν στον κόπο να πάρουν μαζί τους και την μικρή τους κόρη.

Ένα τρομακτικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο Yellowstone National Park την Δευτέρα...

Μία ομάδα 50 ατόμων βρισκόταν στο Old Faithful Geyser παρακολουθώντας έναν βίσονα, όμως ξαφνικά το μεγάλο θηλαστικό άρχισε να κατευθύνεται προς τα πάνω τους.

Όλοι τους άρχισαν να τρέχουν προς μία κατεύθυνση, με εξαίρεση ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Οι γονείς του, έφυγαν τρέχοντας, χωρίς να το πάρουν μαζί τους, με αποτέλεσμα ο βίσονας να το σηκώσει στον αέρα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: e-daily

Βίντεο σοκ! Καρέ-καρέ η στιγμή που ταύρος σκοτώνει άνδρα!

Σοκ και τρόμο προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Απεικονίζει καρέ-καρέ τη στιγμή που ταύρος σκοτώνει 60χρονο άνδρα!

Ένα φεστιβάλ που βάφτηκε με αίμα!

Στο φεστιβάλ Fiestas del Toro στην Ισπανία, ένας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από ταύρο.

Αναλυτικότερα, όπως φαίνεται από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ο άνδρας που ήταν εθελοντής φαίνεται να ανοίγει την πόρτα προκειμένου ο ταύρος να βγει στην αρένα. Ενώ αρχικά το ζώο φαίνεται να κατευθύνεται προς το κέντρο του σταδίου, εντελώς ξαφνικά γυρνά και τραυματίζει θανάσιμα τον 60χρονο άνδρα. Οι αντιδράσεις των θεατών μιλούν από μόνες του.

Το βίντεο σοκάρει

Αμεσα ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που πηγές υποστηρίζουν ότι δεν είχε καμία ελπίδα να κρατηθεί στη ζωή. Οπως ήταν φυσικό μετά το τραγικό περιστατικό το φεστιβάλ αναβλήθηκε.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι! (Βίντεο)

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι!

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε αγώνας ράλι, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε πάνω στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί περιμετρικά της πίστας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Τοτκομλός στην Νότια Ουγγαρία, το απόγευμα της Κυριακής (9/6) λίγο πριν την ολοκλήρωση του 10ου ετήσιου αγώνα ράλι της περιοχής. Στην διάρκεια της... τελετής λήξης, ένα αμάξι έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στους θεατές.

Στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες:

TAGS