Βίντεο σοκ! Ανακόντα καταπίνει έναν ολόκληρο κάστορα!

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Βίντεο σοκ! Ανακόντα καταπίνει έναν ολόκληρο κάστορα!

Θα πάθετε σοκ με αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το ανακόντα που καταπίνει έναν ολόκληρο κάστορα!

Το βίντεο του ανακόντα έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει τη φρίκη όλων όσων το είδαν.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω φίδι κινείται μέσα στα νερά του ποταμού και καταβροχθίζει ένα καπιμπάρα. Το καπιμπάρα αποτελεί είδος κάστορα.

Βέβαια είναι γνωστό πως τα φίδια κάθε είδους δεν μασάνε τα θηράματά τους και αντ' αυτού τα καταπίνουν ολόκληρα μένοντας έτσι χορτασμένα για πολλές μέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίντεο που συγκλονίζει: Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο! Πολύ σκληρές εικόνες!

Βίντεο που συγκλονίζει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πύθωνας καταβρόχθισε αδέσποτο σκύλο στην Ινδία. Πολύ σκληρές εικόνες.

Τη σπάνια στιγμή που ένας τεράστιος πύθωνας καταπίνει τη λεία του στη φύση κατέγραψε ένας Ινδός κινηματογραφιστής.

Το φίδι με μήκος σχεδόν 4 μέτρα άρχισε να καταπίνει σιγά-σιγά, ένα αδέσποτο σκυλί. Το τεράστιο στόμα του ερπετού ανοίγει και αρχίζει να καταβροχθίσει το σκύλο από το κεφάλι. Ωστόσο, μετά από μόλις 14 δευτερόλεπτα, ο πύθωνας κάνει εμετό το θήραμά του και φεύγει.

Σύμφωνα με τον φυσιοδίφη κινηματογραφιστή, η απόφαση του πύθωνα να εγκαταλείψει το γεύμα του έγινε, πιθανότατα, εξαιτίας της παρουσίας ενός άλλου θηρευτή στην περιοχή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πύθωνες προτιμούν να εγκαταλείψουν το θήραμά τους και να απομακρυνθούν, επειδή νιώθουν ότι κινδυνεύουν.

Βίντεο σοκ: Σάλος στο διαδίκτυο με την κακοποίηση πειραματόζωων! Τα έπιαναν από το λαιμό και τους πέρναγαν χειροπέδες...

Σάλο έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο εικόνες από βίντεο που κυκλοφόρησε η φιλοζωική οργάνωση Cruelty Free International, το οποίο δείχνει σκηνές βίας σε μαϊμούδες και σκυλιά που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, με τους εργαζόμενους σε εργαστήρια στο Αμβούργο να τα πιάνουν από το λαιμό και να τους φοράνε χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, το βίντεο καταγράφει τους εργαζομένους του εργαστηρίου Laboratory of Pharmacology and Toxicology (LPT) να φέρονται με βαρβαρότητα σε πειραματόζωα φορώντας τους χειροπέδες και πιάνοντάς τα από τον λαιμό. Τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης μπήκαν στα εργαστήρια και κατέγραψαν σε βίντεο τη διαδικασία, το οποίο αργότερα δημοσίευσαν προκαλώντας σάλο με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο εν λόγω εργαστήριο.

Βίντεο σοκ: Σάλος στο διαδίκτυο με την κακοποίηση πειραματόζωων! Τα έπιαναν από το λαιμό και τους πέρναγαν χειροπέδες...

Βίντεο σοκ! Τετράχρονο αγόρι έπεσε από τον 4ο όροφο! Το κεφάλι του σφήνωσε στα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο βίντεο: Κάβουρας ζωντάνεψε στο τηγάνι και έφαγε τα λαχανικά που τον συνόδευαν!

Το βίντεο της ημέρας! Άλογο έσωσε οικογένεια από φωτιά!

Διαβάστε περισσότερα θέματα videos στο Youweekly.gr