Ο Τάσος Δούσης μιλάει για τις πολιτικές εξελίξεις: "Θα καταρρεύσει η πατρίδα και εσείς δεν θα..."

"Το σχέδιο των Τούρκων είναι απλό! Να..."

Ο Τάσος Δούσης μιλάει για τις πολιτικές εξελίξεις:

Ο Τάσος Δούσης μέσω του προφίλ του στο Instagram παίρνει θέση για τις πολιτικές εξελίξεις και σχέσεις Ελλάδος - Τουρκίας. Ποια η γνώμη του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας; Δείτε παρακάτω.

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Βόρεια Ταυλάνδη το ερχόμενο Σάββατο, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη σχολίασε τις κινήσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το μεταναστευτικό και την θέση θέση της κυβέρνησης, τονίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταρρεύσει η χώρα και εμείς θα ψάχνουμε τι έχει συμβεί!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram:

Οι Εικόνες του Τάσου Δούση έβαλαν «φωτιά» στο OPEN! Το 2ο μέρος Μπανγκόκ έκανε νούμερα τηλεθέασης ρεκόρ!

Το 2ο μέρος από την μαγευτική Μανγκόκ προβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο OPEN, όπως πάντα στις 20:00 ακριβώς, και η εκπομπή Εικόνες του Τάσου Δουσης φαίνεται πως καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης έσπασαν ρεκόρ για ακόμη μια φορά και έβαλαν «φωτιά» στα μηχανάκια της AGB!

Με lead in από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού 4,7% στο πρώτο τέταρτο παρουσίασε απίστευτη δυναμική και έφτασε το 7,6% συνεχίζοντας με 8,4% - 11,1%, ενώ παρέδωσε την σκυτάλη στο επόμενο πρόγραμμα με το απίστευτο 12,9% στο τελευταίο τέταρτο.

Απέναντι του ο ανταγωνισμός έχασε σε σημεία αφού το δελτίο ειδήσεων του STAR στο τέταρτο που οι Εικόνες έπιασαν το 12,9% εκείνο έπεσε στο 6,8% ενώ αντίστοιχα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο 10,4%.

Εννοείται πως η «σύγκρουση» τόσο με τον ALPHA όσο και με τον ΑΝΤ1 ήταν αναπόφευκτη αφού αντιστοίχως στο τελευταίο τέταρτο - 12,9% - των Εικόνων, η σειρά Γοργόνες και Μάγκες αισθάνθηκαν την ανάσα του με το 15,4% ενώ η σειρά Ο τρελός τα έχει 400 έχασε με 11,2%.

Στο σύνολο του δυναμικού κοινού, λοιπόν, το Σάββατο 1/2 οι ΕΙΚΟΝΕΣ του Τάσου Δούση έκαναν 10% και στο σύνολο των τεσσάρων τετάρτων έφεραν το κανάλι OPENTV στη δεύτερη θέση μετά τον ALPHA!

Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε για ακόμα μια φορά την στήριξη και την εκτίμησή του σε ένα από τα πιο ποιοτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Αν θες να δεις το συγκλονιστικό αυτό επεισόδιο ή ακόμα περισσότερα ταξίδια από τον Τάσο Δούση επισκέψου τώρα το κανάλι του στο YouTube!