Όταν είσαι κλεισμένος στο Big Brother και σου λένε ότι έξω έχει πανδημία!

Δες το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όταν είσαι κλεισμένος στο Big Brother και σου λένε ότι έξω έχει πανδημία!

Συνέβη στην Γερμανία με τους παίκτες του Big Brother να μαθαίνουν ότι έξω γίνεται "χαμός" λόγω και του κορωνοϊού που έχει κηρυχτεί σε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας! Αυτοί ήταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι του 'μεγάλου αδελφού" και δεν είχα ιδέα τι γινόταν έξω.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδραση των παικτών του Big Brother στην Γερμανία, οι οποίοι δεν ήξεραν για σχεδόν ένα μήνα τα όσα συμβαίνουν έξω. Πώς αντέδρασαν όταν έμαθαν ότι έχουμε πανδημία;

δεκαοχτώ παίκτες μπήκαν αρχές Φλεβάρη μέσα στο σπίτι του 'Μεγάλου αδελφού" με την Γερμανία να είναι τότε, ακόμα στις αρχές του κορωνοϊού με μόλις 13 κρούσματα. Ωστόσο μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πολλά ήταν αυτά που άλλαξαν, με τις εξελίξεις με τον ιό να είναι ραγδαίες τόσο εκεί, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες του ριάλιτι έπρεπε να κάπως να ενημερωθούν για το τι γινόταν και εννοείται πως η όλη ανακοίνωση έχει καταγραφεί από τις κάμερες, οι οποίες μια ή άλλη καταγράφουν τα όσα ζουν μέσα στο σπίτι.

Το βίντεο με την αντίδραση των παικτών του Big Brother - Όταν μαθαίνεις ότι έχουμε... πανδημία!

Η παραγωγή λοιπόν έκανε σε ζωντανή μετάδοση, την Τρίτη, την ενημέρωση που είχαν οι παίκτες του Big Brother για τον ιό. Ο παρουσιαστής του show μάλιστα έπρεπε να τους εξηγήσει τι είναι ο COVID-19 που έχει εξαπλωθεί φτάνοντας και στην Ευρώπη.

Οι παίκτες δεν πίστευαν τα όσα άκουγαν, ενώ να πούμε ότι τους έδειξαν και πλάνα από τις ειδήσεις και τα όσα προβάλλονται αυτές τις ημέρες στην τηλεόραση. Ωστόσο με το δικό μας Big Brother τι θα γίνει; Θα κάνει πρεμιέρα ή όχι.

Δείτε και το βίντεο