Παθιασμένοι με τον κόσμο των φυτών, η φιλοδοξία μας στον Yves Rocher, ήταν πάντα να λειτουργούμε σε αρμονία με το περιβάλλον, όπως κάθε δέντρο και κάθε φυτό κάνει στη φύση. Αυτό το όραμα, αφιερωμένο στην ομορφιά των γυναικών ξεκίνησε στην πανέμορφη γη της La Gacilly , στη Γαλλία, μας καθοδηγεί κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο και είναι ενσωματωμένο στο μοναδικό μας κόσμο που εμείς τον αποκαλούμε «Botanical Beauty®».

Έτσι λοιπόν το Youweekly.gr σε συνεργασία με τον Yves Rocher και τη μοναδική Boutique στην Ελλάδα στην οδό Κανάρη 10 Κολωνάκι, δίνει δώρα σε 8 υπερτυχερές για το καλοκαίρι! Αν θες κι εσύ να είσαι η μία από τις νικήτριες που θα αποκτήσουν 1 αντιηλιακό γαλάκτωμα YVES ROCHER 150ML, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία:

 Κάνε like στη σελίδα του Youweekly.gr στο facebook .

 Kάντε share το συγκεκριμένο άρθρο στο facebook.

 Στείλε mail με θέμα «YVES ROCHER» και το ονοματεπώνυμό σου, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στο contest@dousiscom.gr.

Λεπτομέρειες:

-Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31/7/2016 και οι νικητές θα ανακοινωθούν 01/8/2016, με σχετικό άρθρο στο site αλλά και email στον προσωπικό τους λογαριασμό.

-Αν οι νικήτριες είναι εκτός Αθηνών τα δώρα θα αποστέλλονται με courier χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Αν οι νικήτριες είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα, Κολωνάκι – Κανάρη 10

 

 

loading...