«Σε μια κηδεία προσκλητήρια δεν στέλνονται. Η μητέρα βρισκόταν σε μεγάλο πόνο για να ασχοληθεί με το ποιους θα ενημερώσει για να πάνε στην κηδεία» απάντησε ο δικηγόρος της μητέρας του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη, ανήμερα του Πάσχα.

Ο κ. Ζήσης Βρίκος αποκάλυψε ότι ο παππούς και η γιαγιά, που δεν ενημερώθηκαν από τη μητέρα για το τραγικό περιστατικό, δεν είναι ο φυσικός παππούς και η φυσική γιαγιά.

Δηλαδή, ο γιος τους, ο φερόμενος πατέρας του Στάθη δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. «Το παιδί γεννήθηκε μέσα σε ένα γάμο και σύμφωνα με το νόμο θεωρείται γνήσιο τέκνο. Από το 2014 και μετά, η μητέρα αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι, κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες. Το παιδί είχε ελάχιστες επαφές με τον πατέρα, τη γιαγιά και τον παππού» εξηγεί ο δικηγόρος και επισημαίνει:

«Δεν ζητήθηκε ποτέ επικοινωνία με ασφαλιστικά μέτρα ούτε ποτέ διατροφή. Από την πλευρά του παππού και της γιαγιάς, ζητήθηκε με αγωγή που κατέθεσαν, να προσβληθεί η πατρότητα και ο Στάθης να αλλάξει επώνυμο. Οιίδιοι δηλώνουν ότι ο Στάθης δεν είναι εγγονός τους και αυτό το δικαστήριο, είναι το μόνο πράγμα που έκαναν, στα δύο χρόνια αποχής από τη ζωή του».

Πηγή: athesnmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτη φορά: Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του 5χρονου: «Τα ροτβάιλερ κατασπάραξαν το παιδί μου και…»

Απίστευτη εξέλιξη! Δείτε τι συμβαίνει με τα δύο ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο Στάθη

Υπόθεση μικρής Μελίνας! Αθώα η ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών

loading...