Τεράστια πρόσοχη: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αθήνα αύριο και ποια έχουν 24ωρη απεργία;

Τεράστια πρόσοχη: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αθήνα αύριο και ποια έχουν 24ωρη απεργία;
Απεργιακό λουκέτο αύριο Πέμπτη στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα εξαιτίας της Γενικής Απεργίας που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα.

Πρόκειται για την 45η Γενική Απεργία από τις 11 Μαρτίου του 2010, οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης. διαβάστε παρακάτω...

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ,επιστημονικοί φορείς, μικρομεσαίοι επαγγελματίες και συνταξιούχοι αντιδρούν έντονα απέναντι στα μέτρα που περιλαμβάνει η πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης με τους πιστωτές στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης.

Τεράστια ανάσα: Δείτε αν θα σας καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή 900 ευρώ στους λογαριασμούς σας!




Στην απεργία, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς
Ειδικότερα, οι συρμοί του Ηλεκτρικού και του Τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Μετρό θα λειτουργήσει 9 το πρωί με 4μμ.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ και η ένωση εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα οποία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ματαιώνονται τα βραδυνά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στις πτήσεις της Olympic Air λόγω 4ωρης στάσης εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.

Έκτακτη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ που σας αφορά όλους!




Το «απεργιακό παρών» θα δώσουν, το προσωπικό των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ), των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Επίσης, απεργούν οι εργαζόμενοι στα υπουργεία, τις εφορίες, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις πολεοδομίες, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει το προσωπικό –κυρίως- κρατικού ενδιαφέροντος τραπεζών.

Παράλληλα, τα συλλαλητήρια και οι προσυγκεντρώσεις θα καταστήσουν απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προγραμματίζουν απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο στις 10.30 στην Ομόνοια.

Βόμβα με την δεύτερη νεκροψία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο! Έδειξε πως…

Πρωτοβάθμια Σωματεία και αριστερές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, στο Μουσείο.

Πηγή: athina984.gr