Αν και γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

politi

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Χριστίνα Πολίτη είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, σύμφωνα με δημοσίευμα του ένθετου Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

«Η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Κιμούλης τον τελευταίο καιρό κάνουν πολλή… παρέα. Η πανέμορφη κοσμικογράφος κι παρουσιάστρια και ο καταξιωμένος ηθοποιός βρήκαν ότι τους ενώνουν πολλά κοινά. Άλλωστε, γνωρίζονται χρόνια λόγω δουλειάς, ενώ η Χριστίνα Πολίτη ήταν πάντα θαυμάστρια του γνωστού ηθοποιού, Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την πρεμιέρα του Βασλιά Ληρ που δόθηκε τον Απρίλιο και στην οποία ο Γιώργος Κιμούλης, ως πρωταγωνιστής, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Μάλιστα, στο τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε μαζί του και του εξέφρασε τον θαυμασμό της», αναφέρει η Σάσα Σταμάτη στο ρεπορτάζ της και προσθέτει: «Πολλοί κάνουν λόγο για το νέο hot ειδύλλιο του καλοκαιριού, αφού πρόκειται για δυο πρόσωπα γνωστά και αγαπητά στο κοινό. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχει προβάλει ποτέ την προσωπική του ζωή, παρόλο που κατά καιρούς του χρέωσαν σχέσεις που δεν ισχύουν. Όμως ακόμα και τότε προτιμά τη σιωπή από τη διάψευση».

Ο Άρης Καβατζίκης, στενός φίλος της Χριστίνας Πολίτη, επιβεβαίωσε την εν λόγω είδηση στο «Πρωινό» της Δευτέρας 8 Ιουνίου, τονίζοντας πως δεν την έχει ξαναδεί έτσι, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως απολαμβάνει πολύ τις συζητήσεις με τον Γιώργο Κιμούλη.

loading...