Από το περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα.

Σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τον Αϊ-Βασίλη από το Ροβενιέμι να υποδέχεται τους καλεσμένους του βρέθηκε ο φακός του YOU κατ’ αποκλειστικότητα και απαθανάτισε τον Αντύπα μαζί με τον εγγονό του Δημήτρη αλλά και τα παιδιά του Όλγα και Νάσο Λέκκα και τον γιο του Πρόδρομο Μαζλουμίδη.

_L2A0760

Δείτε ακόμη: Δες τον Αντύπα με τον ΚΟΥΚΛΟ ΓΙΟ του! Μοιάζουν; (PHOTO)

Ο καλλιτέχνης μπαίνοντας στο πνεύμα των εορτών έκανε βόλτα με την οικογένειά του σε ολόκληρο το χωριό που έχει στηθεί ειδικά γι’ αυτές τις μέρες και σαν άλλος… χαζοπαππούς μαζί με τον μικρό ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους -από το Ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη με τα ξωτικά και τα σπιτάκια, μέχρι το εντυπωσιακό παγοδρόμιο-, ακούγοντας κάλαντα αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

_L2A0840

Δείτε ακόμη: Αντύπας: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για το…σεξ και προκαλεί!

Και επειδή ακόμα και ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων δηλώνει καθώς φαίνεται… fan του καλλιτέχνη, αντάλλαξαν μεταξύ τους CD με αυτόγραφα, λέγοντας, μάλιστα, ο ένας στον άλλον ότι μια τέτοια εμπειρία θα μείνει και για τους δϋο αξέχαστη.

_L2A0800

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό!!! Έτσι ξεκίνησε η Μενεγάκη την καριέρα της – Δείτε την πρώτη φορά βίντεο με την Ελένη, γλάστρα σε clip του….Αντύπα!!!

Περισσότερα στο YOU Που κυκλοφορεί: 

you cover 137

loading...