Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο περίφημος Τάσος Ποτσέπης που βλέπει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της showbiz, όλο να εκτοξεύονται, έχει γίνει τόσο μεγάλη φίρμα και πλέον απέκτησε μάνατζερ. Και μάλιστα όχι όποιον και όποιον , αλλά τον γνωστό Τάκη Φόνη, που παλιότερα είχε μανατζάρει τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο.
Μάθαμε επίσης ότι το πρόσωπο των ημερών θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Κωστόπουλου, λογικά σήμερα, αλλιώς την ερχόμενη εβδομάδα., όπου αναμένεται για ακόμη μια φορά να τρελάνει τα μηχανάκια της Nielsen.Μάλιστα απέρριψε το κάλεσμα τόσο της Ντορέττας Παπαδημητρίου όσο και της Κατερίνας Καινούργιου για να βρεθεί στις εκπομπές τους.

doretas
Ωστόσο, οι προτάσεις για να εμφανιστεί στην μικρή οθόνη πέφτουν βροχή. Για την ακρίβεια έχουν καλέσει τον περίφημο κλαρινογαμπρό στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά “Μπράβο Ρούλα” και ακολυθούν και άλλες. Όπως φαίνεται έχει καταφέρει το ακατόρθωτο αφού μέσα σε χρόνο dt το βίντεο του ξεπέρασε τις 1.200.000 προβολές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τάσος Ποτσέπης: Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ποιος είναι ο «αγάπη μόνο» που έχει τρελάνει το Πανελλήνιο!

Απίστευτο! Ο κλαρινογαμπρός έγινε… τραγούδι – Ακούστε το και θα λυθείτε στο γέλιο

Ο κλαρινογαμπρός -«αγάπη μονο» τα έκανε λαμπόγυαλο στο ΟΛΑ…(Βίντεο)

loading...