Είτε με μαγιό είτε με βραδινή τουαλέτα, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κάθε φορά έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνει να μένεις με το στόμα ανοιχτό. Μετά από μια πολύ δύσκολη περσινή χρονιά -με θέατρο και τηλεόραση- το 2016 την βρίσκει σχεδόν ξεκούραστη, έχοντας βγει από μια μεγάλη θεατρική επιτυχία, και γεμάτη όνειρα για το νέο έτος που μόλις ξεκίνησε. Και για ακόμα μία φορά μοιράζεται τις σκέψεις και τα σχέδιά της με το YOU σε μια φωτογράφιση που θυμίζει editorial μόδας!

Μετάνιωσες που έκανες το απογευματινό;
Όχι, καθόλου. Έμαθα πράγματα. Θεωρώ ότι το πολεμήσαμε και πήγε και αρκετά καλά η εκπομπή σύμφωνα με τα τότε δεδομένα. Νομίζω ότι ήταν μια ωραία παρέα -για νεοσύστατη εκπομπή- που δεν ήταν παρέα.

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Η φωτογράφιση με μαγιό και η αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί!!!
Μου είπες ότι σου λείπουν τα παιδιά. Όλα;
Ο Γιώργος (σ.σ. Λιανός) που είχαμε πολλά κοινά και στο χιούμορ αλλά και στην αντιμετώπιση των πραγμάτων και η Αλέκα (σ.σ. Καμηλά) με την οποία ήμασταν ήδη φίλες. Με την Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα δεν ταιριάζαμε τόσο πολύ, αλλά τα καταφέραμε νομίζω να έχουμε μια αξιοπρεπή συνεργασία. Φίλες δεν γίναμε…

Λιάγκας-Σκορδά ή Ντορέττα Παπαδημητρίου;
Η Φαίη κι ο Γιώργος είναι πολύ δυνατοί. Έχουν αποκτήσει το κοινό τους, έχουν δέσει σαν ομάδα, ο καθένας έχει το ρόλο του κι αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο. Αλλά εμένα μου αρέσει η πρόταση της Ντορέττας γιατί είναι κάτι φρέσκο, νεανικό και διαφορετικό ως προς την προσέγγιση και μου αρέσει που δεν λαϊκίζει όσο ο Γιώργος. Τουλάχιστον δίνει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να επιλέξει. Δεν σημαίνει ότι αν ο Γιώργος κάνει μεγαλύτερα νούμερα είναι και καλύτερος και δεν ξέρεις αν η Ντορέττα το συνεχίσει πού θα φτάσει!
Καινούργιου ή Ουγγαρέζος-Συνατσάκη;
Στην Κατερίνα θεωρώ ξεπερασμένο αυτό το “πανελέ”. Περίμενα κάτι πιο ζεστό και σπιτίσιο ως προς την παρουσίαση και δεν μου αρέσει που είναι δύο ώρες “σχολιαστικό”. Από την άλλη το “Spata live” που είδα λίγο ήταν πολλά πράγματα μαζί. Σαν αγχωμένοι να πάνε από το ένα στο άλλο! Είναι, βέβαια, πολύ καλό που γνωρίζονται ο Δημήτρης με τη Μαίρη και έχουν και τον Περρή από πίσω.

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Moυ λείπει η τηλεόραση, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί: 

you140_cover-1

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ