Τραγικό θάνατο βρήκε η η διάσημη σολίστ της Καμεράτας, Ελίζαμπεθ Σέϊφερ, καθώς βρέθηκε νεκρή στο δάσος της Καισαριανής στους πρόποδες του Υμηττού. Η εξαφάνισή της είχε γίνει θρίλερ και βρέθηκε μετά από 8 μέρες εξαφάνισης με κομμένες φλέβες.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος απο τον χαμό της, ειδικά το συγκρότημα Melisses που συνεργάστηκε με την σολίστ στα Mad VMA 2015. Το συγκρότημα την αποχαιρέτησε με ένα συγκιντικό post στο Facebook και το βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση. Δείτε τι έγραψαν:

«Την Liz Schaefer τη γνωρίσαμε στις πρόβες για τις συναυλίες που έκανε η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής/ Armonia Atenea στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρωδειο. Ήταν μια υπέροχη κυρία που δεν την έβγαζες ευκολα από το μυαλό σου. Είχε μία ιδιαίτερη αύρα. Ήταν πάντα ευγενής χαμογελαστή και φαινότανε ότι ήταν πλασμένη από τα υλικά μιας σπουδαίας μουσικού. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε επί σκηνής στα περσινά βραβεία MAD , στα οποία συμμετείχε η Καμεράτα .Είμαστε πολύ περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παίξαμε μαζί της . Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των μουσικών αγγέλων Liz».

Δείτε το σχετικό Post:

post

Δείτε ακόμη: Συντετριμμένος ο σύζυγος της σολίστ της Καμεράτας! Αυτοκτονία ή μήπως όχι ο θάνατος της Ελίζαμπεθ Σέιφερ!

Δείτε ακόμη: «Οταν κάποιοι αμφισβητούσαν και έκραζαν…»: Το ξέσπασμα του Τσαλίκη για τον Παντελίδη τη μέρα του μνημόσυνου

Δείτε ακόμη: Ο θρήνος του μυστηριώδους άντρα δίπλα από τον τάφο του Παντελίδη την ώρα που γινόταν το μνημόσυνο

loading...