Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα εφημερίδας που έφερε την είδηση οτι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο που συνέβη το μοιραίο τροχαίο, το ερώτημα που απασχολεί είναι ποιός ήταν ο οδηγός!

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη, Αναστάσιος Δέδες, δίνει απάντηση στο ερώτημα μέσα από την εκπομπή Tatiana Live, όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα.

Ο Αναστάσιος Δέδες είπε οτι δεν έχει δει ακόμα το αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζουν αυτή τη στιγμή οι  πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η τροχαία. Έδωσε έμφαση στη θέση που βρέθηκε ο καθένας από τους επιβάτες και στα αίματα που βρέθηκαν. Όμως για να ολοκληρωθεί το παζλ πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα από το DNA. Συνεπώς δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, ακόμα, το ποιος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, τόνισε.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη:

Δείτε ακόμη: «Δεν οδηγούσε…»: Η σπαρακτική κραυγή και η οργή της μάνας του Παντελή Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Αυτός έκλεψε τους κωδικούς και τα λεφτά του Παντελίδη – Στην τελική ευθεία η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ξύπνησε η Μυρσίνη και το Youweekly.gr ήταν εκεί – Βρίζει όλο τον κόσμο…

Δείτε ακόμη: «Ο Παντελής Παντελίδης θα ζούσε αν…»: Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποκαλύπτει τους παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του τραγουδιστή

loading...