Ένα είναι τελικά σύμφωνα  το ενορχηστρωμένο τραγούδι που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, όταν αποφασίσουν από κοινού η δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το newsbomb.

Ωστόσο, υπάρχουν και δέκα demos που είναι αποθηκευμένα στα αρχεία της δισκογραφικής εταιρείας, η οποία, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν τα έχει δώσει σε κάποιον καλλιτέχνη για να τα ερμηνεύσει.

Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος σύντομα θα προχωρούσε στην ηχογράφηση του καινούργιου του cd, είχε επιλέξει αγαπημένα τραγούδια (κάποια από αυτά είχε γράψει πριν από μερικούς μήνες), εμπνευσμένος, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους, ξανά από μικρές προσωπικές του ιστορίες.

Στα demos με τα ερωτικά τραγούδια ακούγεται η χαρακτηριστική φωνή του, ενώ όλα συνοδεύονται από τους ήχους της αγαπημένης του κιθάρας.

Όπως αναφέρουν, δε, συνεργάτες της δισκογραφικής εταιρείας, εντύπωση τούς έκανε η άνεση του μέσα στο στούντιο, αλλά και το γεγονός  πως πάντα εμφανίζονταν ακούραστος και χωρίς άγχος.

«Με την κιθάρα στα χέρια και χωρίς να διαβάζει τους στοίχους των τραγουδιών, η ηχογράφηση ξεκινούσε και σχεδόν πάντα έβγαινε με την πρώτη», μας τόνισαν χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Eπική γκάφα: Περιοδικό ανέστησε τον Παντελίδη! Δείτε τι έγραψε…

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα 9μερα του Παντελή Παντελίδη! «Σαν ολάνθιστος κήπος», είπε η μητέρα του πάνω από τον τάφο του παιδιού της

Δείτε ακόμη: Συντετριμμένη η Μαρία Γεωργακάκη: Και στα Εννιάμερα η πρώην κοπέλα του Παντελίδη, που για εκείνη έγραψε πολλές επιτυχίες (PHOTO)

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα στον Παντελή Παντελίδη 9 ημέρες μετά τον θανατό του! Μάθε όλα όσα δεν ξέρεις για έναν… πρίγκιπα!

Δείτε ακόμη: Η αγωγή των €100.000 εναντίον του Παντελίδη: Η άγνωστη δικαστική διαμάχη του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

loading...