Παρακάτω θα βρεις όλες τις λογικές απαντήσεις που χρειάζεσαι, τις στιγμές που απλά κρατάς το κινητό κοιτώντας το μέχρι να έρθει απάντηση από εκείνον.

1. Όταν σου απαντάει αμέσως

Εντάξει, η πρώτη σκέψη όταν συμβαίνει αυτό είναι ότι σε θέλει πολύ, λιώνει, σβήνει, χάνεται. Υπάρχει όμως, και μια άλλη, όχι και τόσο θετική εναλλακτική αυτή του να μην έχει ιδιαίτερη κοινωνική ζωή γενικώς (να μη δουλεύει ή να μην έχει ενδιαφέροντα) και απλά να περιμένει όλη μέρα ένα μήνυμα σου. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό αλλά αν εσένα δεν σε ελκύουν αυτοί οι άνθρωποι τότε μάλλον δεν θα ταιριάξετε.

2. Όταν σου απαντάει ύστερα από λίγα λεπτά

Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσονται οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί ήταν τουαλέτα/ είχαν δουλειά/ το είχαν αθόρυβο- διάλεξε και πάρε. Μέσα σε αυτούς βέβαια υπάρχει μια υπό- κατηγορία ανθρώπων  που βλέπουν την προεπισκόπηση του μηνύματος, το αγνοούν επιδεικτικά για λίγα λεπτά- να μην φανεί ότι κρέμονται πάνω από το κινητό, και απαντάνε αργότερα.

3. Όταν σου απαντάει μια ώρα μετά

Όπως και εσύ δεν θέλεις να μιλήσεις ΣΕΚΑΝΕΝΑΝ ορισμένες φορές έτσι και εκείνος μπορεί να θέλει να ξεκουραστεί, να δει σειρά χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς κλπ. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο απλά να μην έχει (πολύ) όρεξη να σου μιλήσει.

cosmopolitan.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μήπως έχεις εμμονή με τον πρώην σου; Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν οτι πρέπει να ξεκολλήσεις

10 πράγματα που κάνεις και προσέχουν οι άντρες, παρόλο που δεν σου το λένε.

Μήπως πρέπει να χωρίσεις; Αυτά είναι τα σημάδια που σου χτυπάνε το καμπανάκι!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ