Όταν οι παπαράτσι τους έπιασαν στα πράσα: Ελληνίδες της showbiz σε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους τους!

Όταν οι παπαράτσι τους έπιασαν στα πράσα: Ελληνίδες της showbiz σε τρυφερές στιγμές με τους συντρόφους τους!
 

Ελληνίδες παρουσιάστριες τηλεοπτικών εκπομπών που έχουν βρει τον έρωτα και τον επιδεικνύουν στους φωτογράφους με κάθε ευκαιρία. Στην ψυχαγωγία, στις ειδήσεις ή στο infotainmentαυτές οι κυρίες κρατάνε τα ηνία στην πρωινή, απογευματινή και βραδινή τηλεοπτική ζώνη.

Συνήθως λέμε ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πίσω από αυτές τις όμορφες και πετυχημένες Ελληνίδες της τηλεόρασης «κρύβονται» άνδρες με γερό στομάχι, που καλούνται να συμβιβαστούν με το δύσκολο πρόγραμμά τους. Φλογερά ειδύλλια, σταθεροί γάμοι και σχέσεις ζωής, που ξεδιπλώνονται μπροστά στο φακό.

Δείτε τις Ελληνίδες παρουσιάστριες με τους συντρόφους τους σε τρυφερές παπαρατσικές πόζες.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μαρία Ηλιάκη έχει δεσμό με τον Νεκτάριο Γκαλίτη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Ammos στο Μικρολίμανο και Lola's στον Πειραιά.

Είναι η πιο γνωστή τηλεοπτική διακοσμήτρια, αλλά εμείς την μνημονεύουμε συχνά και για τις τέλειες αναλογίες της. Η Σίσσυ Φειδά μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Μύκονο, νησί όπου ο σύζυγός της διατηρεί γνωστό εστιατόριο.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο ηθοποιός σύντροφός της Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ηello, «συνέλαβε» το ζευγάρι σε χαλαρές και τρυφερές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι μετά από μια κουραστική ημέρα.

Τον έρωτα στο πρόσωπο του αρχιτέκτονα τοπίου, Γιώργου Βερναρδάκη, έχει βρει εδώ και ένα χρόνο η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέκου. Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο, γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας και από τότε είναι αχώριστοι. Η φωτογραφία είναι από τα φετινά γενέθλια της παρουσιάστριας.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εδώ και μήνες έχει σχέση με τον Άλεξ Φραντζολίνι. Η 37χρονη παρουσιάστρια και ο αρχιτέκτονας είναι πολύ ερωτευμένοι και παιρνούν πολύ χρόνο μαζί. Έχουν την ίδια ηλικία και πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ προσεκτική στις δημόσιες εμφανίσεις της με το νέο της σύντροφο Ανδρέα Παππά, μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες από την Πάτμο. Το Κολωνάκι είναι το αγαπημένο μέρος του ερωτευμένου ζευγαριού, αφού συχνά κυκλοφορούν στα μαγαζιά της περιοχής.



Που να ήξερε ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός ότι η φιλική του σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα θα άνοιγε την πόρτα στη Φαίη Σκορδά -τη μικρή προξενήτρα- να του γνωρίσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή... Την πρώτη τους χειραψία την έδωσαν στην είσοδο του Sushi Square στο Κολωνάκι, όπου είχαν και το πρώτο τους δείπνο.

Η παρουσιάστρια του Joy, Δούκισσα Νομικού και ο σύντροφός της Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έκανε τα μπάνια του στη Μύκονο, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του επιχειρηματία. Άγιε μου Σώστη, σώσε με... λένε όσοι έχουν την ξαπλώστρα τους δίπλα στην Δούκισσα Νομικού, που κολυμπάει και χαλαρώνει στην παραλία του Αγίου Σώστη στη Μύκονο.



Φουλ ερωτευμένη είναι η Μαρία Μπακοδήμου και ο έρωτας δεν κρύβεται, ειδικά στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό You. Η παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο με τον Τίμο Λειβαδίτη.



Η βετεράνος παρουσιάστρια του Star και μητέρα τριών υπέροχων κοριτσιών, Πόπη Τσαπανίδου έχει βρει στο πρόσωπο του χρηματιστή Νίκου Ιατρού, αυτό που έψαχνε σε έναν σύντροφο. Ο φακός τους τσάκωσε στα μπουζούκια κι έγινε χαμός!



Κοσιώνη - Μπακογιάννης, ό,τι πιο "hot" σε παπαρατσική λήψη. Όποιος τους πετύχει έκανε την τύχη του!

Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι ο άνδρας πίσω από ... τη Μαρία Μπεκατώρου. Δυο άνθρωποι τόσο ήρεμοι και αγαπημένοι, που γνωρίστηκαν μέσω ενός φίλου τους και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν κάτι δυνατό. Εκείνη του έκανε την πρόταση και ο γάμος τελέστηκε στο Καβούρι, το 2007.

Η παρουσιάστρια του SKAI, Εύα Αντωνοπούλου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Το ζευγάρι βγάζει τις πιο επιτυχημένες selfies...

tff.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημες Ελληνίδες που ο σύντροφός τους βρήκε τραγικό θάνατο!

Tης φυλακής τα σίδερα: 10 celebrities που μπήκαν στη στενή..!