Πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έγιναν μαλλιά-κουβάρια για την περιουσία!

Πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έγιναν μαλλιά-κουβάρια για την περιουσία!
Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν (κάποιοι δεν πρόλαβαν να φτάσουν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας), απέκτησαν παιδιά, μαζί και κοινή περιουσία.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ήτο μεγάλη. Ωστόσο, ο χωρισμός τους μόνο βελούδινος δεν ήταν και προκειμένου να μοιράσουν την περιουσία, έφτασαν μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων. Άλλοι, τα βρήκαν και άλλοι δίνουν ακόμα τη δικαστική μάχη. Ιδού, λοιπόν, οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις της ελληνικής εκδοχής των... Κράμερ εναντίον Κράμερ!



Η περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση "Κράμερ εναντίον Κράμερ", αφού η άγρια δικαστική τους διαμάχη έχει πολλά επεισόδια. Στο επίκεντρο της διαμάχης τους είναι κυρίως η υπέρ-πολυτελής έπαυλη των Μελισσίων, αφού ο Λάτσιος διακδικεί μερίδιο αυτής.



Η Τατιάνα Στεφανίδου ελάχιστα αναφέρεται στον πρώτο της γάμο, ενώ κάποια στιγμή είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θέλει να θυμάται. Ωστόσο, όλοι θυμόμαστε τον επεισοδιακό τους χωρισμό, που για καιρό απασχόλησε τον Τύπο της εποχής. Μάλιστα, το διαζύγιο τους έληξε με δικαστική διαμάχη, όπου ο πρώην σύζυγός της την κατηγορούσε τότε πώς τον... εκμεταλλεύθηκε.



Μία σκληρή δικαστική διαμάχη είχαν ο Μάρκος Σεφερλής με την πρώτη του σύζυγο Έλσα Μιχαλακοπούλου, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους. Μάλιστα, η διαμάχη τους εκτός από τα δικαστήρια είχε περάσει και στα τηλεοπτικά πλατό και για καιρό ήταν από τα "αγαπημένα" θέματα. Εξάλλου, η άγρια κόντρα τους είχε να κάνει με το πολυτελές σπίτι που είχαν αποκτήσει, με δάνειο στα νότια προάστια, ύψος 700 χιλιάδων ευρώ, οι δόσεις του οποίου σταμάτησαν να αποπληρώνονται μετά το χωρισμό τους το 2003. η τράπεζα το κατέσχησε και το έβγαλε σε πλειστηριασμό.



Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης να μην ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, έζησαν μαζί ως παντρεμένοι για 12 ολόκληρα χρόνια. Και σε αυτό το διάστημα απέκτησαν μία αξιοσέβαστη κοινή περιουσία, το μοίρασμα της οποίας μετά το χωρισμό τους, τούς έστειλε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Το σπίτι τους στη Βούλα και το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για να φτιαχτεί όσο και για να εξοπλιστεί ήταν τα πεδία της άγριας κόντρας τους. Τελικά, μετά από καιρό το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε έναν συμβιβασμό.



Τον πρώτο καιρό μετά το ξαφνικό για πολλούς διαζύγιο τους, ανάμεσα στη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνο υπήρχε ένταση για το μοίρασμα της μεγάλης περιουσίας που απέκτησαν. Τρία πανάκριβα ακίνητα σε Αθήνα και Λονδίνο, λογαριασμοί σε τράπεζες με πολλά μηδενικά, σημαντικά έργα τέχνης, πανάκριβα κοσμήματα, φέρονταν να ήταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα πεδία μάχης. Τελικά, το πρώην ζευγάρι τα βρήκε εξωδικαστικά και οι σχέσεις τους μέχρι σήμερα είναι άψογες.



Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα θα βρεθούν στα δικαστήρια για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Δείτε ακόμη: Celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά και έγιναν αγνώριστες!



Μόνο ήρεμο δεν ήταν το διαζύγιο του Χρήστου Δάντη με τη Φλώρα Θεοδώρου, με τη διαμάχη τους να φτάνει στα δικαστήρια, εννοείται και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Επίκεντρο της άγριας κόντρας τους το σπίτι που αγόρασαν με δάνειο. Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να καταβάλει στην πρώην σύζυγο του τη μισή αξία του σπιτιού.



Αν και χωρισαν απόλυτα πολιτισμένα, ήρθε κάποτε και η στιγμή που η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έπρεπε να μοιράσουν την κοινή τους περιουσία. Και αυτό ήρθε σε μία περίοδο που οι σχέσεις τους δν ήταν και στην καλύτερη φάση. Η Βίσση, λοιπόν, κράτησε την υπερπολυτελή κατοικία της Εκάλης, ενώ δίκαιη ηταν και η μοιρασιά με τα υπόλοιπα κοινά περιουσιακά στοιχεία



Άγρια ήταν και η δικαστική διαμάχη της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια μετά το χωρισμό τους. Μάλιστα το πρώην μοντέλο αρχικά αξίωνε ένα μεγάλο μέρος από την περιουσία του ποινικολόγου, αλλά και μία εξωφρενική διατροφή. Τελικά, η Βατίδου έριξε κατά πολύ τις οικονομικές της απαιτήσεις και το πρώην ζευγάρι βρήκε τη "χρυσή" τομή



Επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός του Νίκου Μακρόπουλου, αφού η πρώην συζυγός του μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε εναντίον του, ενώ άγρια ήταν και η κόντρα για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και τη διατροφή.



Ήταν Αύγουστος το 1995, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του Τζούλιας Παπαδημητρίου, αλλά και μελών της οικογένειάς της, κατηγορώντας τους για σωρεία ποινικών αδικημάτων. Η σκληρή αντιδικία τους δεν είχε μόνο οικονομικό φόντο, αλλά και πιο προσωπικά ζητήματα, όπως η πατρότητα της κόρης τους Χαρας και το τεστ DNA που όλο θα γινόταν και ποτέ δεν γινόταν. Μάλιστα, η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει μέχρι σήμερα.



Στα δικαστήρια βρέθηκαν μετά το χωρισμό τους η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγίωτης Βασιλειάδης για το μοίρασμα της περιουσίας τους. Τελικά, το πρώην ζευγάρι τα βρήκε εξωδικαστικά

womenonly.gr

Δείτε ακόμη: Οι παράνομοι έρωτες τηλεοπτικών σειρών που έγραψαν ιστορία!

Δείτε ακόμη: Οι ωραιότερες νύφες της Ελλινικής showbiz! – Οι γάμοι και τα διαζύγια που άφησαν ιστορία