Τα εγχώρια ζευγάρια και τα επεισοδιακά ξεκατινιάσματα!

Τα εγχώρια ζευγάρια και τα επεισοδιακά ξεκατινιάσματα!
Υπάρχουν χωρισμοί στη σόουμπιζ «αναίμακτοι». Υπάρχουν και χωρισμοί που έχουν απασχολήσει τα μίντια, μιας και οι φήμες τους θέλουν να ήταν επεισοδιακοί.

  • Νεκτάριος Γαλίτης- Μαρία Ηλιάκη: Σχεδόν μετά από ένα χρόνο σχέσης, ήρθαν τα μαντάτα του χωρισμού. Η Espresso, θέλει τον επιχειρηματία να πακετάρισε τα πράγματα της παρουσιάστριας και να τα έστειλε με ταξί σπίτι της.




  • Ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Ησαϊα Ματιάμπα ήταν επεισοδιακός και τα δημοσιεύματα την περίοδο εκείνη υποστήριζαν ότι ο τραγουδιστής κατηγορούσε την πρώην αγαπημένη του για… κέρατο. Μάλιστα, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, ο Ματιάμπα είχε κάνει σκηνή στην ηθοποιό σε κλαμπ της Μυκόνου!




  • H Kατερίνα Καινούργιου έφτασε να χωρίσει, όταν η αδερφή του πάλαι ποτέ αγαπημένου τηε Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και φίλη της, δεν την κάλεσε στο γάμο της. Αυτό ήταν το λιθαράκι για να έρθει τελικά ο οριστικός χωρισμός.




  • Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά ετοιμάζονταν για γάμο. Αυτά προτού χωρίσουν ξαφνικά και δούμε τον ηθοποιό με νέα αγαπημένη στα καπάκια.




  • Ζοζεφίν- Δημήτρης Παππάς: Μετά από συγκατοίκηση και ένα χρόνο σχέσης, το ζευγάρι χώρισε επεισοδιακά,με μισόλογα, με δηλώσεις περί χωρισμού και επανασύνδεση και τελικά με τρίτα άτομα και την μαμά Χριστίνα Παππά να μπλέκεται, φτάσαμε στον οριστικό χωρισμό.




  • Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Αντωνία Καλλιμούκου έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που φημολογείται πως έληξε επεισοδιακά, μιας και ενεπλάκη η Ελένη Μενεγάκη.




  • Το πάλαι ποτέ 1821, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν για πάνω από ένα χρόνο ζευγάρι με τον Ορέστη Τζιόβα, υπήρξε επεισοδιακός χωρισμός που σύμφωνα με τις τότε φήμες ήρθε μετά από απιστία του ηθοποιού.




  • Ο χωρισμός του Παναγιώτη Λιαδέλη με τη Σαμπρίνα ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακός με αγωγές και εξώδικα και την κακιά πεθερά, μαμά του μπασκετμπολίστα να έχει βάλει το χέρι της στο διαζύγιο.




  • Ένας χωρσμός που ήρθε μέσα από την τιβί με κατηγορίες και δάκρυα της Ρουμπέση για απιστία από μεριάς Μικρούτσικού, με γυναίκα που έμπαινε σπίτι τους, πρώην παίκτρια ριάλιτι και με την Χριστίνα Λαμπίρη τότε, να προσπαθεί να τους τα βρει on air.




  • Με όλες τις γυναίκες του ο Βαλάντης, φροντίζει να χωρίζει με εξτρίμ τρόπο. Μια με την Έλενα Γκρέκου που παράτησε μετά από ένα παιδί και πριν το γάμο και την τραγουδίστρια να τον κράζει στα κανάλια. Μια με τη δεύτερη σύζυγο που τον κυνηγάει ακόμα στα δικαστήρια και μια με την παρολίγο σύζυγο Κατερίνα Καπόλα που έφτιαξε βαλίτσα και έφυγε άρον άρον από τη Ρόδο όπου έκαναν διακοπές.




  • Βίκυ Κάβουρα- Νίκος Οικονομόπουλος: ήταν ζευγάρι για πάνω από ένα χρόνο με προοπτικές γάμου. Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον τραγουδιστή να πακετάρει την Κάβουρα από τη Λευκάδα που έκαναν διακοπές με το κτελ για Αθήνα!




 

  • Λαίδη Άντζελα - Γιώργος Τρούπης: Αφού ξαναπαντρεύτηκαν με δόξα και τιμή στην Αγία Φωτεινή της Νέας Σμύρνης, η Λαίδη έπιασε τον Τρούπη να την απατά και τον χώρισε με τιμες για δεύτερη φορά μετά από 20 χρόνια.


womenonly.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

10 διάσημοι που σκότωσαν άνθρωπο (κατά λάθος ή επίτηδες)

15 άγνωστοι έρωτες της showbiz – Διάσημοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι!

20 σταρ που δεν ήθελαν με τίποτα να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους [photos]

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το πρώτο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της….

Θα φάμε κουφέτα! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας…

Δεν έχει προηγούμενο! Απίστευτος τσακωμός Φουρθιώτη – Χαϊκάλη on air! Αποκάλυψε τον μισθό του και έγινε πανικός…