Υλικά για την συνταγή:

500 γρ. λιγκουίνι
πέστο αβοκάντο
καρύδια για το σερβίρισμα
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
ντοματίνια κομμένα στη μέση για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Βράζουμε τα λιγκουίνι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε, τα κρατάμε σε ένα μεγάλο τηγάνι και όσο είναι ζεστά τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το πέστο με αβοκάντο.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγα καρύδια, τυρί τριμμένο και ντοματίνια.

Πηγή: www.akispetretzikis.com

Δείτε ακόμη:

Κρουασάν γεμιστά με τυρί, μπέικον και ομελέτα, μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!

Αβγά με πικάντικη σάλτσα ντομάτας στο πι και φι!

 

loading...