Το πολυαναμενόμενο πρωινό του Mega, «Καλημερούδια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει το άγχος της.

Το πρωινό ξεκίνησε με ένα βίντεο το οποίο εξηγούσε πώς επιλέχθηκαν τα πέντε άτομα της παρέας, με ατάκες όπως «η Ντορέττα επειδή δεν είχε ιδέα πρωινό και το κάνει χωρίς λεφτά».

«Γειά σας! Καλημερούδια!», είπε φωνάζοντας και ελαφρώς βραχνιασμένη η ηθοποιός – παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό και συνέχισε: «Εντάξει, αφού δεν έπεσα από τη σκάλα, πάλι καλά. Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα γιατί η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά! Εύχομαι να είστε πολύ καλά. Είμαι τρισευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι είναι υπεύθυνοι που είμαι εγώ εδώ. Είχα σκεφτεί πολλά να πω, αλλά δεν θα τα θυμάμαι. Οπότε θα μείνω στην ουσία: είμαι εδώ για εσάς, θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή που θα είναι για εσάς, να περνάτε καλά, να χαμογελάτε, να σας δίνουμε θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αγάπη. Για εσάς είναι αυτή η εκπομπή και τα “Καλημερούδια” έχουν αυτή την αποστολή. Να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και για τρεις ώρες να ξεχνιόμαστε από τα υπόλοιπα και να χαμογελάμε».

Μετά από τον μικρό της μονόλογο, η Ντορέττα άρχισε να υποδέχεται στο πλατό την ομάδα που θα την πλαισιώνει, αναφέροντας πως «οι καιροί είναι δύσκολοι και, όπως καταλαβαίνετε, αυτή η αποστολή δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου, έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου» και, ένας – ένας έκαναν την είσοδό τους στο πλατό οι Βαγγέλης Χαρισσόπουλος, Μαριέλλα Σαββίδου, Σοφία Μανωλάκου και Κώστας Μαρτάκης.

govastileto.gr

loading...